Interoptik Tvedestrand

Interoptik Tvedestrand

Hovedgata 42A

4900 Tvedestrand

Åpningstider

Mandag - fredag kl. 09:00 - 16:00

Torsdag kl. 09:00 - 18:00

Lørdag kl. 10:00 - 14:00

Bestill time hos oss

Interoptik Tvedestrand ligger sentralt med parkering rett på utsiden. Vi tar og imot rullestolbrukere til synsundersøkelse.

 

Vi har fokus på høy faglig ekspertise og bransjeledende service. Våre faste butikkmedarbeidere er alle utdannet brillestylister. Fra vårt sortiment på ca 600 briller, vil de hjelpe deg til å finne den innfatning som kler din ansiktsform, stil og farger best.

Alle våre optikere vil legge sin stolthet i å kunne hjelpe deg til å opprettholde både godt syn og en god øyehelse. Våre optikere er alle sertifiserte i å kunne benytte diagnostiske medikamenter.

Vi har investert i det siste innen optisk instrumentering for best å kunne ivareta våre kunders øyehelse, og våre optikere deltar i kontinuerlig videreutdanning.

Vi satser på kvalitet og har  kjente merkevarer som bl.a. Gucci, Tom Ford, Ray-Ban og Oakley. I tillegg har vi flere danske merker som bl.a.  Fleye og Ørgreen. Dette er merker som utmerker seg med flott design til nordiske ansikter, og lette materialer som titan og karbon.

De aller fleste av våre innfatninger er produsert i Europa og Japan.

Vi tilbyr og pakkeløsninger med innfatning og glass fra 695,-

Les mer

 • Hege Kivle

  Hege Kivle

  Optiker

 • Ingrid Charlotte Christiansen

  Ingrid Charlotte Christiansen

  Optiker

 • Anne Gunn Sperre

  Anne Gunn Sperre

  Brillestylist

 • Bjørg Johnsen

  Bjørg Johnsen

  Brillestylist

 • Hege Høy Omdal

  Hege Høy Omdal

  Optiker og daglig leder

  Hege er offentlig godkjent optiker med kontaktlinsespesialisering og rekvireringsrett til diagnostika. Hun er også Train Your Eyes sertifisert.