Interoptik Kjølberg Lillestrøm

Interoptik Kjølberg Lillestrøm

Stortorget 7

2000 Lillestrøm

Åpningstider

Mandag kl.09:30 - 17:00

Tirsdag, onsdag og fredag kl. 09:00 - 17:00

Torsdag kl. 09:00 - 19:00

Lørdag kl. 10:00 - 14:00

Bestill time hos oss

Velkommen til Interoptik Kjølberg Lillestrøm!

Interoptik Kjølberg Lillestrøm ligger sentralt plassert i Lillestrøm. Vi ble etablert i 1958 og er således Romerikes eldste optiske forretning.

På den andre siden av gaten ble Kjølberg Kontaktlinser startet i 1979 av optiker Geir Kjølberg. Fra 1. oktober 2022 ble Kjølberg Kontaktlinser en del av Interoptik-kjeden og en viktig del av Interoptik Kjølberg Lillestrøm da de tar med seg over 40 års erfaring innen tilpasning av kontaktlinser. Som det eneste rene kontaktlinseinstituttet i Norge, har de i samarbeidet med de store produsentene og deltatt i testing og utprøving av nye produkter, både når det gjelder kontaktlinser og rensemidler.

Som spesialister på kontaktlinser vil optiker Geir Kjølberg og resten av staben fortsette å ta vare på både gamle og nye linsekunder. Foreløpig beholdes begge butikklokaler, men etter hvert vil butikkene befinne seg under samme tak i Stortorget 7.

I tillegg til kontaktlinser tilbyr butikken et stort utvalg briller og solbriller fra de store motehusene, samt et spennende utvalg av nisjemerker.
Du kan være trygg på at våre ansatte alltid er oppdatert på det nyeste innen øyehelse, optometri og teknologi. Hos oss har vi alltid stort fokus på øyehelse og setter av god tid til en grundig synsundersøkelse med blant annet Optos netthinnescanner.

Synsundersøkelse hos optiker

Visste du at øynene er kroppens fineste instrument? Derfor anbefaler vi at du jevnlig tar en utvidet synsundersøkelse med optomap-scan for å avdekke mulige endringer i syn eller øyehelse. Et optomap-bilde kan oppdage tegn på øyesykdommer på et tidlig stadium da bildet nesten dekker hele netthinnen. Bilder av netthinnene lagres digitalt. Slik kan vi følge utviklingen i øyet fra den ene synsundersøkelsen til den neste, og dermed gi deg den beste oppfølgning av både syn og øyehelse. Undersøkelsen passer til alle, også barn.

Vi tilbyr også OCT-skanning (Optical Coherence Tomography). Dette gir oss et bilde som viser et tverrsnitt av netthinnen slik at vi kan måle tykkelsen på lagene og studere bakre del av øyet.

Linser for deg og ditt behov

Alle mennesker er ulike. Slik er det også med øyne. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av kontaktlinser tilpasset den enkeltes øyne og behov.
Vårt utvalg inkluderer blant annet dagslinser, døgnlinser, månedslinser og progressive linser (multifokale linser). Vi har også lang erfaring innen kontaktlinser for skjeve hornhinner (astigmatisme) og tilpasning av keratokonus kontaktlinser.


Hos oss vil du få god hjelp, veiledning og opplæring når du skal i gang med linser. Enten du er en erfaren linsebruker, eller om kontaktlinser er helt nytt for deg, vil du få grundig opplæring, veiledning og jevnlig oppfølgning hos oss. Du kan være trygg på at vi finner den kontaktlinsen som passer best for deg og ditt behov.

Solbriller, briller eller begge deler?

Er tiden moden for et par nye briller eller solbriller? Hos Interoptik Kjølberg Lillestrøm vil du finne et variert og spennende utvalg fra en rekke kjente merkevarer. Våre ansatte har lang erfaring og hjelper deg med å finne den solbrillen og solbrilleglasset som passer best for deg og dine behov. Vi har stort fokus på å alltid være oppdatert på fag og mote, og våre Brillestylister hjelper deg til å finne den brillen eller solbrillen som kler og passer deg best.

Velkommen til en hyggelig handel hos Interoptik Kjølberg Lillestrøm - din lokale optiker!

Les mer

 • Niloofar Razi

  Kontaktlinse optiker/ Butikksjef

 • Elin Johansen Larald

  Brillestylist/butikkmedarbeider

  Ansatt hos Interoptik Kjølberg Optiske siden 2001.

 • Jila Nematollahi

  Optiker

  Ansatt hos Interoptik Kjølberg Optiske siden 2007.

 • Geir Kjølberg

  Kontaktlinse optiker

 • Sølvi Eva Andersen

  Kundeveileder

 • Trine Gulbrandsen

  Kundeveileder

 • Osama Rasool

  Optiker med linsekompetanse