Vi trenger stadig dyktige og engasjerte optikere og butikkmedarbeidere til våre butikker. Er du vår neste kollega?

For Interoptik har kundeservice og fokus på øyehelse alltid vært den store motivasjonen i hverdagen. Å kunne hjelpe folk med å se bedre, synes vi er en fantastisk oppgave! Hos oss jobber det stolte og pålitelige medarbeidere, som er dedikerte til å gi kundene personlig og tett oppfølging og en god opplevelse.

Hos Interoptik har vi:

 • Moderne og avansert klinisk utstyr, med OCT, Optomap og Perimetri i alle butikker
 • God dekning av IPL behandling av tørre øyne over hele landet
 • Kunnskapsrike kollegaer som er fanatisk opptatt av faget sitt
 • Stort fokus på faglig videreutvikling
 • Årlige fagdager, kurs og webinar
 • Nettbasert klinisk diskusjonsforum – en støtte i hverdagen
 • Fokus på tilpasning av spesiallinser
 • Bredt utvalg av merkevarer
 • Ekstra god tid til synsundersøkelser
 • Veileder for nyutdannede optikere som begynner hos oss

Lyst til å jobbe hos oss?

Innovasjon, nyskapende og de beste merkevarene

Vårt innovative fokus gjør ofte at kundene velger oss fremfor andre. Vi har alltid investert i nyeste teknologi og spisset faglig kompetanse blant våre medarbeidere. Vi lanserer stadig nye produkter og konsepter for å sikre at kundene får den aller beste synshjelpen.

Interoptik fører et bredt utvalg av design briller og solbriller fra de store motehusene. Vi har produkter fra kjente leverandører på glass og kontaktlinser, og vi har spesialistleverandører som sikrer at vi dekker alle kunders behov.

Som eneste landsdekkende optikerkjede tilbyr vi i Interoptik Optomap som en del av våre synsundersøkelser i alle våre butikker. Den ekstra muligheten som Optomap gir når det gjelder vurdering av den perifere delen av fundus, har i flere tilfeller bidratt til tidlig og korrekt henvisning til øyelege.

Med OCT ultralysundersøkelse  får man et tverrsnitt av netthinnen og måler tykkelsen til de ulike lagene i netthinnen. Bildene kan gi svært detaljert informasjon om blant annet skarpsynsområdet av netthinnen (makula) og synsnerven. Alle Interoptik-butikker har OCT . Gode arbeidsverktøy er viktig for optikerne i en faglig fokusert hverdag, og det får du hos oss.

Brillestylist

Vi utdanner brillestylister. Å være brillestylist handler om å finne den perfekte brillen som passer akkurat kundens ansiktsform, farger og personlige stil. I alle våre butikker tilbyr vi kundene eksperthjelp av en Brillestylist til å finne brillen eller solbrillen som passer best. Les mer om Brillestylist

Kontaktinformasjon

Vil du være med i vårt team er du velkommen til å ta kontakt med oss på e-post: HR@synoptik.no

Se hva vi kan tilby deg som ny kollega

Optikerutdannelse?

Hverdagen til en optiker er en spennende blanding av helsefag, håndverk, teknikk og design, i tillegg til butikkarbeid og salg av briller. Som optiker får man variasjonen med mange ulike synsundersøkelser og møter med mennesker. Du bør like å jobbe med teknisk avansert utstyr. Faget er i stor utvikling, du bør ha nysgjerrighet for å lære mer og ønske om å alltid holde deg faglig oppdatert. Utviklingen gjør faget veldig spennende.

Ønsker du å lese mer om hvordan du utdanner deg til optiker, finner du informasjon her:

Bli optiker

Optometriutdannelse, Universitetet i Sørøst- Norge

Aktiv deltakelse

Interoptik har egne råd med deltakere fra butikkene. Slik sikrer vi at alt vi gjør bunner i erfaringer og kunnskap direkte fra butikkene og synsundersøkelsesrommene.

 • Fagrådet 
 • Konseptrådet
 • Glass og kontaktlinserådet
 • Varerådet - innfatninger og solbriller

Finn din nærmeste Interoptik-butikk