Interoptik Sjøhaug og Sande

Adresse

Ths. Angellsgt. 22

7011 Trondheim

Telefon og e-post

Telefon: 73 99 04 00

E-post: sjohaug.sande@interoptik.no

Åpningstider

Åpningstider

Åpningstider: 

Mandag kl.09.00 - 18.00

Tirsdag kl.10.00 - 18.00

Ons, tor og fre kl.09.00 - 18.00

Lørdag kl.10.00 - 16.00 

Interoptik Sjøhaug og Sande AS er en veletablert synsklinikk i Trondheim sentrum som har hjulpet folk til bedre syn i 57 år. Firmaet ble stiftet i 1959 av Nils Håkon Sjøhaug og Einar M. Sande. Siden 1999 har forretningen vært eiet av optiker Klaus A. Sjøhaug som er daglig leder.

Vi satser bevisst på å gi deg god og personlig service. Vi har høy fokus på din øyehelse. Våre optikere har lang erfaring, og holder seg faglig oppdatert til en hver tid.

Blant våre kliniske tjenester tilbyr vi øyehelseundersøkelser med netthinne-skanning og tverrsnittanalyse av netthinnen(OCT). Vi er spesialister på tørre øyne og på kontaktlinser. Hos oss får du alt fra ordinære linser til de mest kompliserte spesiallinser.

Vi har spesialisert oss på barn og syn og vi har et nært samarbeid med lokale øyeleger og annet helsepersonell.

Våre faste butikk-medarbeidere er alle utdannet brillestylister. De vil hjelpe deg å finne den innfatning og solbrille som kler din ansiktsform best.

Vi er en av de største brillebutikkene i Trondheim sentrum. Vi kan tilby våre kunder et stort og bredt utvalg i briller og solbriller fra kjente merkevarer.

Vi tilbyr student-rabatt, se www.studentkortet.no

Velkommen!

BESTILL TIME
MØT DE ANSATTE

Klaus Sjøhaug

Optometrist/Daglig leder

Klaus er uteksaminert optiker fra Høgskolen i Buskerud 1983. Han har graden Doctor of Optometry fra Indiana University i USA fra 1988. Han har arbeidet som optiker ved øye-avdelingen ved St. Olavs Hospital og i en periode hatt ansvar for kontaktlinseutdanningen av optikere ved Høgskolen i Buskerud. I mange år har han også arbeidet som konsulent for Hjelpemiddelsentralen i Sør-Trøndelag innen svaksyntoptikk. Han har videreutdannelse innenfor Adferdsoptometri, og er spesielt opptatt av barn og syn, og sammenhengen mellom funksjonelle synsproblemer og lese- og skrivevansker.
Ekspertise: synsundersøkelse – spesielt barn og syn, spesialkontaktlinser, øyesykdommer.

Hege Trøen

Butikksjef og Brillestylist

Hege har 16 års erfaring i bransjen. Hun har vært ansatt hos Sjøhaug og Sande siden august 2014.

Ekspertise: Kontaktlinser, valg av riktig innfatning og glass.

Benedicte Parelius

Optometrist

Benedicte er uteksaminert fra KEA i København i februar 2014. Hun ble ansatt i oktober 2014. Har vært i praksis her siden høsten 2011.
Ekspertise: synsundersøkelser, kontaktlinser, valg av riktig innfatning og glass.

Susann Pedersen

Optometrist

Uteksaminert fra Optometri-linjen ved Høgskolen i Buskerud i 2007. Ansatt hos Sjøhaug & Sande siden januar 2009. Susann har allsidig praksis bakgrunn med kontaktlinser og generell optometri som spesialfelt. Har i tillegg fagansvar for informasjon og bestilling av brilleglass.
Ekspertise: synsundersøkelse, kontaktlinser, valg av riktig innfatning og glass.

Ingrid Dalåmo

Optometrist

Pia Ekker

Optometrist

Pia er uteksaminert fra TEC i København i 2010. Hun ble ansatt i januar 2011. Ekspertise: synsundersøkelser, kontaktlinser, valg av riktig innfatning og glass.

Marianne Holand Kolstø

Brillestylist

Haldis Andrésen

Brillestylist

Haldis er sertifisert Brillestylist®og har vært ansatt hos Sjøhaug & Sande siden juni 2005. Ekspertise: Valg av riktig innfatning og glass, hms.

Berit Lindgård

Brillestylist

Heddy Jøssund

Brillestylist

Heddy er sertifisert Brillestylist® og har vært ansatt hos Sjøhaug & Sande siden 2006. Ekspertise: Valg av riktig innfatning og glass.

Beathe Sjøhaug

Markedskoordinator/administrasjonsleder