Interoptik Rælingen – din lokale optiker

Interoptik Rælingen – din lokale optiker

Marikollen Torg

Tangerudvegen 1

2008 Rælingen

Åpningstider

Mandag - fredag: 09:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00

Bestill time hos oss

Velkommen til Interoptik Rælingen – din lokale optiker!

Hos Interoptik Rælingen blir du tatt godt imot av optiker Kristin Seland Ágústsdóttir og medarbeiderne Maria og Tatiana. Her er vi svært opptatt av faglig dyktighet og våre ansatte er alltid oppdatert på det nyeste innen øyehelse, optometri og teknologi.

Bestill time til synsundersøkelse her

Hvem er optiker Kristin Seland Ágústsdóttir?

Jeg er lidenskapelig opptatt av faget med spesiell interesse for barn og syn, samsynsproblematikk og optometrisk synsrehabilitering. Vi optikere liker å si at øyet er kroppens fineste instrument, men ingen øyne eller synsbehov er like. Jeg er derfor opptatt av at alle synsundersøkelser skal være tilpasset de behovene og problemstillingene som avdekkes for hver enkelt pasient, og har autorisasjon for bruk av diagnostiske medikamenter. Ved behov har jeg, som alle optikere i Norge, direkte henvisningsrett til øyelege.

Synsundersøkelse for både barn og voksne

De fleste av sanseinntrykkene kommer fra øynene, og øynene er derfor kroppens fineste instrument. Vi anbefaler at du jevnlig får utført en utvidet synsundersøkelse med optomap-scan for å avdekke eventuelle endringer i syn og øyehelse. Et optomap-bilde dekker nesten hele netthinnen slik at vi kan oppdage tegn på øyesykdommer på et tidlig stadium. Undersøkelsen passer til alle, også barn. Bildene lagres digitalt slik at vi kan følge utviklingen i øyet fra den ene synsundersøkelsen til den neste. Slik sørger vi for at du får den beste oppfølgning av både syn og øyehelse.

Briller og solbriller

Trenger du nye solbriller eller briller? Hos Interoptik Rælingen vil du finne et stort utvalg av kjente merkevarer. Våre ansatte har bred erfaring og hjelper deg med å finne den synsløsningen som passer deg og dine behov best. Vi har stort fokus på å alltid være oppdatert på både fag og mote, og våre Brillestylister ser frem til å hjelpe deg med å finne brillen eller solbrillen som kler og passer deg best.

Kontaktlinser til alle aldere

Vi gir deg god hjelp, veiledning og opplæring når du skal begynne med linser. Enten du er en erfaren linsebruker, eller om kontaktlinser er helt nytt for deg, vil du få grundig opplæring, veiledning og jevnlig oppfølgning hos din optiker hos oss. Du kan være trygg på at vi finner den kontaktlinsen som passer best for deg og ditt behov!

Vi har alltid stort fokus på fagkompetanse og service:

 • Utvidet synsundersøkelse med Optomap som tilpasses dine personlige behov
 • Grundig oppfølging av din øyehelse gjennom hele livet
 • Vi tilpasser drømmelinser og har langt erfaring med å jobbe med barn og syn
 • Vi har sterk komeptanse innen tilpasning av svaksyntoptikk/optometrisk synsrehabilitering
 • Tørre øyne-konsultasjon
 • Brillestylist - finner brillen som kler og passer deg best
 • Stort utvalg i merkevarer
 • Kontaktlinser til konkurransedyktige priser
 • Brillekonto - ingen renter, ingen gebyrer
 • Service- og tilvenningsgarantier
 • Reservebrille til alle barn til og med 16 år ved kjøp av brille

Velkommen til en hyggelig handel hos din lokale optiker på Rælingen!

Les mer

 • Kristin Seland Ágústsdóttir

  Kristin Seland Ágústsdóttir

  Optiker

  Kristin har mastergrad i klinisk optometri og er autorisert kontaktlinsespesialist. Som optiker har hun spesiell interesse for barn og syn, samsynsproblematikk, og optometrisk synsrehabilitering.

 • Tatiana Carlsen

  Tatiana Carlsen

  Butikkmedarbeider