Barn er barn, derfor får du alltid en reservebrille med på kjøpet når du kjøper briller til barnet ditt hos oss! Reservebrillen gis til alle barn til og med 16 år.

Briller til barn

Det er vårt ansvar at barnebriller ikke blir et hinder som begrenser utfoldelsesmulighetene til barnet. Godt syn skal, tvert imot, bidra til mer lek og moro! 

Reservebrillen har en verdi på inntil kr 2700,- og inkluderer glass med ripebeskyttelse og antirefleks. Kan ikke benyttes sammen med andre tilbud eller rabatter.

Et stort utvalg briller og solbriller til barna

Det er også vårt ansvar å sørge for at vi til enhver tid har et bredt utvalg av innfatninger og solbriller til barn. Det gjør at vi, sammen med barnet og deg, finner den brillen som både kler og passer barnets ansiktsfasong og ønsker best mulig. Vi har et stort utvalg fra kjente merkevarer, som barnebriller fra Ray-Ban, og i alle prisklasser.

Når trenger barn briller?

Nedsatt syn kan faktisk være årsaken til lese- og lærevansker hos barn. Det kan være flere tegn til dårlig syn hos barn, og som forelder kan det være vanskelig å oppdage. Om du har mistanke om at barnet ditt ikke ser godt anbefaler vi deg å bestille time til en synsundersøkelse. Vi har spesialtilpasset vår synstest til barn slik at det oppleves trygt og behagelig. I Interoptik tilbyr vi  en reservebrille til alle barn til og med 16 år. Det betyr at ved kjøp av en barnebrille, vil du få en ekstra barnebrille med på kjøpet - helt uten ekstra kostnad.

Beskytt barnas øyne mot UV-stråler

Barnas øyne er spesielt utsatt for UV-stråling og solbriller er derfor viktig fra ung alder. Hos Interoptik finner du et stort utvalg solbriller til barn til aktiv lek og fritid. 

Vi har også flere solbriller som du kan sette styrkeglass i dersom barnet ditt trenger briller for å se godt. 

Gutt med optikerkostyme

Spesialtilpasset synsundersøkelse for barn

veil. pris 990,-

Bestill time her

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Barn med briller

Brille til barn

Komplett pris fra kr. 1200

Garantier

Barna har selvfølgelig de samme gode garantiene som alle andre:

Tilvenningsgaranti betyr enkelt og greit at vi justerer innfatning og glass i inntil 6 måneder fra kjøpsdato om barnet skulle ha problemer med å venne seg til den nye brillen. 

Servicegaranti gjelder dersom brillen blir skadet eller ødelagt i løpet av det første året. Da dekker vi 80% av kostnadene for en ny brille. 

Behandlingsbrille med støtte fra NAV