Interoptik Nesodden

Adresse

Tangen Nærsenter
Vestveien 51
1450 Nesoddtangen

Telefon og e-post

Telefon: 66 91 26 85

E-post: nesodden@interoptik.no

Åpningstider

Åpningstider

Mandag-Fredag 10:00-20:00

Lørdag 10:00-18:00

Interoptik Nesodden startet sin optikervirksomhet på Nesodden i 1997

Fra og ha drevet optikerbutikk i både butikklokal i Blomsterveien 3 dager i uken og i butikklokal i det gamle Tangensenteret, flyttet Interoptik Nesodden inn i nye flotte og lyse lokaler i det nye Tangen Nærsenter i juni 2011.

Vi streber etter å kunne tilby vår nye og gamle kunder et bredt spekter av kvalitetsprodukter fra kjente merker innen briller, solbriller og kontaktlinser. 

Vi legger stor vekt på fag, trygghet og sevice og kan tilby synsundersøkelse, kontaktlinsetilpassing, netthinneundersøkelse med fotografering av netthinnen. Hos oss kan du også få utført perimetri, (synsfeltundersøkelse)

Som optiker kan vi henvise direkte til øyelege ved behov. Interoptik Nesodden var tidligere del av en annen optikerkjede.

Besøk oss i hyggelige lokaler, for personlig service i rolige omgivelser.

BESTILL TIME
MØT DE ANSATTE

Boel Pollestad

Daglig leder og Optometrist

Boel har jobbet som optiker siden 1987 og tok spesialutdanning innen kontaktlinsetilpasning i 1994. Hun er også sertifisert brillestylist.

Bengt Leon Stensson

Optometrist

Bengt har jobbet som optiker siden 2013 og tok spesialutdanning innen kontaktlinsetilpasning i 2014. Han har interesse for kontaktlinser, utvikling av nærsynthet hos barn, drømmelinser og tørre øye.

Monica Bruvang

Brillestylist

Monica har jobbet som kundeveileder siden 1997 og er sertifisert brillestylist.

Runar Kaspersen Forsmo

Optometrist

Runar har jobbet som optiker siden 2011. Han tok spesialutdanning innen kontaktlinsetilpasning i 2012 ved Københavns Erhvervsakademi. Han har god kompetanse innen barn og samsyn.

Ronja Rodriguez Solbø

Kundeveileder

Ronja jobber deltid som kundeveileder hos oss ved siden av studiene.