Har du tenkt på at du kan bruke ulike briller til ulike anledninger? Både din arbeidsdag og din fritid setter krav til synet ditt. Har du riktige briller, vil det bidra til et mer behagelig syn gjennom hele dagen uten at du blir like trett i øynene. Det er viktig at brillene du velger passer til alle anledninger, enten du er på jobb, på fest eller hygger deg hjemme med en god bok.

Hos oss får du 30 % rabatt på brille eller solbrille nr. 2.

Synet ditt er viktig for oss. Derfor er det også viktig at du alltid skal ha mulighet til å skaffe deg en brille nr 2. Tilbudet 30 % rabatt på brille nr. 2 gir deg nettopp den muligheten. Tilbudet gjelder ved kjøp av komplett brille, solbriller med styrke og vanlige solbriller. Tilbudet er personlig og du får 30 % rabatt på den rimeligste brillen*. 

Visste du at brille nr. 2 også kan være en solbrille? Det er helt opp til deg!

Briller med livsstilsglass

Briller med livsstilsglass har glass som er tilpasset vår digitale hverdag, og mer arbeid på nært hold. Livsstilsglass vil gi deg et mer avslappet syn ved at øyemuskulaturen ikke overanstrenges. Du vil oppleve at du blir mindre sliten i øynene med slike brilleglass. Livsstilsglass er også veldig godt egnet til en databrille.

Les mer om: Forskjellige typer brilleglass

Briller til pynt og nytte

Når du bruker briller, trenger du også en solbrille med styrke. Vi anbefaler å ha en solbrille med polariserte brilleglass i bilen og en annen solbrille med styrke til sport og fritid. Bruker du progressive briller, trenger du ofte en lesebrille i tillegg som gir større synsfelt når du skal lese. Eller kanskje du bare har lyst på to ulike briller - en til hverdag og en til fest? 

Les mer om: Solbriller med styrke

Finn din perfekte brille sammen med vår Brillestylist

Din optiker vil anbefale de løsningene som passer akkurat dine ønsker og behov. Det finnes et bredt utvalg av briller du kan velge blandt. Synes du det er vanskelig å finne briller står vår Brillestylist klar til å hjelpe deg med å finne brillene som kler og passer deg best.

Husk at du kan betale med Brillekonto – ingen renter eller gebyrer når du fordeler betalingen over 3, 6 eller 12 måneder.

*Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Bestill en utvidet synsundersøkelse med optomap

veil. kr 1190,-

Optiker med otpomapbilde

Vi har innfatninger til alle anledninger