Interoptik Levanger

Interoptik Levanger

Håkon den Godesgt. 16

7600 Levanger

Åpningstider

Mandag - onsdag og fredag kl. 08:30 - 16:30

Torsdag kl. 08:30 - 18:00

Lørdag kl. 10:00 - 14:00

Bestill time hos oss

Interoptik Levanger ligger i Håkon den godes gt. 16 som på sommeren er en del av gågata i Levanger. Vi ligger mellom Coop Mega og Rådhuset.

Vi er en godt utstyrt butikk, med blant annet OCTOptomap og Synsfeltscreener. Slik kan våre optikere ta godt vare på synet ditt. Om det viser seg nødvendig henviser vi deg til øyelege for videre oppfølging. Skal du kjøpe deg nye briller har vi to Brillestylister som gir deg råd og veiledning til å finne den brillen eller solbrillen som passer deg best. Vi har også fått utdannet en optikerassistent som tar seg av forundersøkelsene der det er aktuelt.

For å holde oss i forkant av motene er vi regelmessig på trendmesser. Slik skaffer vi oss kunnskap om hva som skjer i trendbildet. Dette gjenspeiler seg både i vår rådgivning og vårt utvalg i butikk.

Vi fører kjente merkevarer som bl.a. Ray-Ban, Oakley og Gucci i tillegg til nye og mer innovative merker som Fleye, KunoQvist og Maui Jim. I tillegg lagerfører vi dagslinser i butikken slik at det er mulig å få kjøpt seg en pakke linser om du skulle trenge dem samme dag.

Butikken ble åpnet i 1953 og ble i sin tid startet av Ingulv Nagelhus, som også var med på å starte Interoptik for snart 40 år siden. I de siste 60 årene har den ligget på samme plass som den gjør i dag.

Vårt mål er å kunne stå for god service og god kvalitet. Dette jobber vi etter hver dag.

Velkommen innom til oss!

Les mer

 • Frank Robert Rysgård

  Daglig leder

 • Kjersti Nordaune

  Optiker

 • Laila Frøydis Rysgård

  Brillestylist

 • Tone Moen

  Brillestylist

 • Mona Møllenhus-Gjølga

  Optiker