Interoptik Holmlia Optometri

Interoptik Holmlia Optometri

Holmlia Sentervei 18

Post adr: PB 47 Holmlia 1201 OSLO

1255 Oslo

Åpningstider

Mandag-fredag 08:00-18:00

Lørdag 10:00-16:00

Bestill time hos oss

Velkommen til Interoptik Holmlia Optometri

Interoptik Holmlia Optometri er en veletablert synsklinikk på Holmlia Senter, grunnlagt av Arnulf Myklebust i 1994. Klinikken samarbeider med Hjelpemiddelsentralen, Nakkeslengsforeningen, pedagoger, øyeleger, leger og annet helsepersonell.

Grundig synsundersøkelse med avansert teknologi

Synsundersøkelsen ved Interoptik Holmlia Optometri starter med at vi kartlegger pasientens synsutfordringer og behov. Deretter gjennomføres nødvendige og presise målinger før vi presenterer tiltak tilpasset pasientens syn og øyehelse. Vi måler den beste korreksjonen for avstandssyn, arbeidssyn og lesesyn, samt å grundig undersøke samsyn, fokuseringsevne og øyebevegelser.

Vi anbefaler jevnlige synsundersøkelser for å oppdage eventuelle endringer i syn og øyehelse. Ved å benytte avansert teknologi, kan vi oppdage tidlige tegn på øyesykdommer slik at pasienten kommer raskt i gang med behandling.

En OCT-skanning gjør at vi kan se et tverrsnitt av netthinnen, kan måle tykkelsen på lagene og studere bakre del av øyet ditt. På denne måten kan vi se hva som foregår under overflaten av netthinnen og avdekke øyesykdommer og faren for redusert synskvalitet flere år tidligere enn ved bruk av bilder som kun viser overflaten av netthinnen.

Slik sørger vi for den beste oppfølgingen av ditt syn og øyehelse - gjennom hele livet.

Spesialiserte tjenester hos Interoptik Holmlia Optometri

Interoptik Holmlia Optometri sørger alltid for at pasienter får tilpasset og skreddersydd behandling for deres individuelle synsbehov.

 • Barn, ungdom og syn:
  Barn og ungdom undersøkes omfattende, med fokus på øyehelse, synsfeil og synsfunksjon, inkludert samsyn, fokus og øyebevegelser. Foreldre får en grundig konklusjon, spesielt rettet mot synsfunksjon for lesing, og det samarbeides ofte med skolen/PPT.

 • Hode-/nakkeskadde og sensitive pasienter:
  Klinikken tilbyr tilrettelagte undersøkelser for pasienter med hjernerystelse, nakkeskader og andre med økt sensitivitet og redusert øyemotorisk utholdenhet. Disse pasientene krever rolige undersøkelser og god tid til å utmåle presis og tilpasset korreksjon, samt en helhetlig undersøkelse av synsfunksjon. Pasienten får rapport etter undersøkelsen.

 • Synstrening:
  Ved reduserte synsfunksjoner anbefales synstrening ofte som det beste tiltaket. Synstrening har vært et behandlingstiltak hos Interoptik Holmlia Optometri siden starten i 1994. Klinikken er også importør av det databaserte synstreningsprogrammet HomeTherapySystem-HTS2.

 • Filterløsninger:
  Individuelt tilpassede filterbriller for ulike grader av lyssensitivitet tilbys, alt fra lavgradig toning til medisinske kantfiltre. Filtrene kan tilpasses i brilleglass eller kontaktlinser.

 • Kontaktlinser og spesiallinser:
  Klinikken tilbyr alle kommersielt tilgjengelige linser og har spesialkompetanse til å tilpasse spesiallinser for irregulære hornhinner som ved keratokonus. Det tilpasses også linser som Drømmelinser/OrthoK, og myopikontroll.

  Enten du er nybegynner eller erfaren bruker av kontaktlinser, vil vi gi deg grundig veiledning og opplæring. Du kan være trygg på at vi finner den optimale kontaktlinsen som passer deg og dine behov.

Lekre briller og solbriller fra ledende merker

Hos oss finner du alltid et variert og spennende utvalg fra ledende merkevarer. Våre erfarne brillestylister vil bistå deg med å finne den brillen og solbrillen som kler og passer deg best ut fra blant annet personlig stil og ansiktsform.

Velkommen til en hyggelig handel hos Interoptik Holmlia Optometri - din lokale optiker.

Les mer

 • Lars Angaard

  Optometrist MOptom

  Spesialist i pediatrisk optometri og ortoptikk

 • Karima ElBarkani

  Optometrist / Daglig leder

 • Tove Bråten

  Butikksjef

 • Arnulf Myklebust

  Optometrist PhD MSc

  Spesialist i allmenoptometri

  Spesialist i pediatrisk optometri og ortoptikk

 • Nayab Ahmed

  Brillestylist

 • Rania Asrih

  Brillestylist

 • Fredbjørg Viddal Harbø

  Optiker