Interoptik Flekkefjord

Interoptik Flekkefjord

Brogaten 20

4400 Flekkefjord

Åpningstider

Mandag - onsdag kl. 09:00 - 16.00

Torsdag kl. 09:00 - 19:00

Fredag kl. 09:00 - 16:00

Lørdag kl. 10:00 - 15:00

Bestill time hos oss

Vi ligger sentralt i Flekkefjord sentrum i hyggelige lokaler. Til sammen har vi som jobber her 40års erfaring i bransjen. Ved hjelp av vår høye faglige satsing og gode produktkunnskaper sørger vi for at du ser bra i alle situasjoner. I tillegg til å ha fokus på optimalt syn, er vi også opptatt av å finne en løsning som kler ditt ansikt best. Det kan Brillestylisten hos oss hjelpe deg med. Vi tar grundige synsprøver og vi kan også tilby netthinneundersøkelse, hjelpemidler til svaksynte, tilpassning av kontaktlinser, databriller og vernebriller.

Vårt sortiment består av et bret spekter av kvalitetsprodukter innen briller, solbriller og kontaktlinser. Vi fører kjendte merkevarer innen solbriller og briller som Oakley, Gucci, Dior, Dolce & Gabanna, Prada, Carrera, Ray-Ban, Fleye og Lindberg.

Velkommen!

ansatte Interoptik Flekkefjord

Les mer

 • Mette Steinhaug Daglig leder/Brillestylist

  Mette Steinhaug

  Daglig leder/Brillestylist

  Mette er daglig leder hos Interoptik Flekkefjord sertifisert BrillestylistHun finner brillen som passer best til din ansiktsfasong, farger og din stil.

 • Martin Balke Optiker MSc 2

  Martin Balke

  Optiker MSc

  Optiker siden 2002. Master in optometri Philadelphia college of Optometry (PCO) i 2012.  Han har spesialutdanning i å tilpasse hjelpemidler til svaksynte.

 • Aase Nygaard Brillestylist og kunderådgiver2

  Aase Nygaard

  Brillestylist og kunderådgiver

 • Anna Strømland Lien Kundeveileder

  Anna Strømland Lien

  Kundeveileder

 • Tuva Ulnes Flatåker Optiker

  Tuva Ulnes Flatåker

  Optiker