Interoptik Flekkefjord

Adresse

Brogaten 20

4400 Flekkefjord

Telefon og e-post

Telefon: 38 32 27 06

E-post: flekkefjord@interoptik.no

Åpningstider

Åpningstider

Mandag - fredag 09:00 - 16:00

Torsdag 09:00 - 19:00

Lørdag 10:00 - 15:00

Vi ligger sentralt i Flekkefjord sentrum i hyggelige lokaler. Til sammen har vi som jobber her 40års erfaring i bransjen. Ved hjelp av vår høye faglige satsing og gode produktkunnskaper sørger vi for at du ser bra i alle situasjoner. I tillegg til å ha fokus på optimalt syn, er vi også opptatt av å finne en løsning som kler ditt ansikt best. Det kan Brillestylisten hos oss hjelpe deg med. Vi tar grundige synsprøver og vi kan også tilby netthinneundersøkelse, hjelpemidler til svaksynte, tilpassning av kontaktlinser, databriller og vernebriller.

Vårt sortiment består av et bret spekter av kvalitetsprodukter innen briller, solbriller og kontaktlinser. Vi fører kjendte merkevarer innen solbriller og briller som Oakley, Gucci, Dior, Dolce & Gabanna, Prada, Carrera, Ray-Ban, Fleye og Lindberg.

Velkommen!

BESTILL TIME
MØT DE ANSATTE

Mette Steinhaug

Daglig leder/Brillestylist

Mette er daglig leder hos Interoptik Flekkefjord sertifisert BrillestylistHun finner brillen som passer best til din ansiktsfasong, farger og din stil.

Martin Balke

Optiker MSc

Optiker siden 2002. Master in optometri Philadelphia college of Optometry (PCO) i 2012.  Han har spesialutdanning i å tilpasse hjelpemidler til svaksynte.

Aase Nygaard

Brillestylist og kunderådgiver