Interoptik Flekkefjord

Interoptik Flekkefjord

Brogaten 20

4400 Flekkefjord

Åpningstider

Mandag - onsdag kl. 09:00 - 16.00

Torsdag kl. 09:00 - 19:00

Fredag kl. 09:00 - 16:00

Lørdag kl. 10:00 - 15:00

Bestill time hos oss

Velkommen til Interoptik Flekkefjord - din lokale optiker

Interoptik Flekkefjord ligger sentralt i Flekkefjord sentrum. Her holder vi til i hyggelige lokaler og vi som jobber her har til sammen over 40 års erfaring fra optikerbransjen. Gjennom høy faglig satsing og gode produktkunnskaper, sørger vi for at du ser bra i alle situasjoner. I tillegg til å ha fokus på optimalt syn og øyehelse, er vi også opptatt av å finne en brille og solbrille som kler ditt ansikt best. Optiker utfører grundig synsundersøkelse slik at du får sjekket både øyehelse og syn. I tillegg kan vi tilby netthinneundersøkelse, hjelpemidler til svaksynte, tilpassning av kontaktlinser, databriller og vernebriller. Vi har også spesialkompetanse på barn og syn, myopikontroll og spesiallinser.

Hos oss er synet ditt i trygge hender, uansett alder og gjennom hele livet.

Vårt sortiment består av et bredt spekter av kvalitetsprodukter innen briller, solbriller og kontaktlinser. Vi fører kjente merkevarer innen solbriller og briller som Oakley, Gucci, Prada, Carrera, Ray-Ban, Fleye, KunoQvist, Ørgreen, Swarovski, Jean Paul og Tom Ford.

Synsundersøkelse hos optiker

Vi anbefaler at du med jevne mellomrom tar en utvidet synsundersøkelse med optomap-scan for å avdekke eventuelle endringer i syn og øyehelse. Alder, syn og øyehelsens tilstand avgjør hvor ofte du bør ha en slik synsundersøkelse. Et optomap-bilde dekker nesten hele netthinnen slik at vi kan oppdage tegn på øyesykdommer på et tidlig stadium. Undersøkelsen passer til alle, også barn. Bilder av netthinnene lagres digitalt slik at vi kan følge utviklingen i øyet fra den ene synsundersøkelsen til den neste.

Briller, solbriller - eller begge deler?

Trenger du nye briller eller solbriller? Hos Interoptik Flekkefjord kan du velge blant et rikt og spennede utvalg av kjente merkevarer. Våre ansatte har lang erfaring og hjelper deg med å finne den synsløsningen som passer deg og dine behov best. Vi har stort fokus på å alltid være oppdatert på både fag og mote, og våre Brillestylister står alltid klare til å hjelpe deg med å finne brillen eller solbrillen som kler og passer deg best.

Bruker du kontaktlinser, eller vurderer du å prøve?

Hos Interoptik Flekkefjord vil du få god hjelp, veiledning og opplæring når du skal prøve kontaktlinser. Enten du er en erfaren eller ny linsebruker, vil du få grundig opplæring, veiledning og oppfølgning hos din optiker. Du kan være trygg på at vi finner den kontaktlinsen som passer best for deg og ditt behov.

Vi har alltid fokus på fagkompetanse og service:

 • Utvidet synsundersøkelse med Optomap
 • Grundig oppfølging av din øyehelse gjennom hele livet
 • Tørre øyne-konsultasjon
 • Brillestylist - finner brillen som kler og passer deg best
 • Stort utvalg i merkevarer
 • Kontaktlinser til konkurransedyktige priser
 • Brillekonto - ingen renter, ingen gebyrer
 • Service- og tilvenningsgarantier
 • Reservebrille til alle barn til og med 16 år ved kjøp av brille

Velkommen til en hyggelig handel hos din lokale optiker i Flekkefjord!

ansatte Interoptik Flekkefjord

Les mer

 • Mette Steinhaug Daglig leder/Brillestylist

  Mette Steinhaug

  Daglig leder/Brillestylist

  Mette er daglig leder hos Interoptik Flekkefjord sertifisert BrillestylistHun finner brillen som passer best til din ansiktsfasong, farger og din stil.

 • Martin Balke

  Optiker MSc

  Martin er en av få optikere i Norge som har to mastergrader. I 2012 tok han Master i klinisk optometri ved Philadelphia College of Optometry. I 2017 fullførte han master i ortoptikk og pediatrisk optometri på Kongsberg (Barn og samsynsproblemer). Han er kontaktlinsespesialist og jobber med spesiallinser, blant annet med drømmelinser (Ortho-K).   

 • Aase Nygaard Brillestylist og kunderådgiver2

  Aase Nygaard

  Brillestylist og kunderådgiver

 • Anna Strømland Lien Kundeveileder

  Anna Strømland Lien

  Kundeveileder