Nå får du en designsolbrille med din styrke når du kjøper briller! Opplev fordelene med en solbrille med styrke når du kjører bil, sitter på kafé i solen, går tur eller leser avisen ute. Kjøper du en enstyrke brille, får du med en enstyrke solbrille inntil en verdi av kr 3.100,-. Kjøper du en progressiv brille, får du med en progressiv solbrille inntil en verdi av kr 5 000,-.

Kjøper du en brille nå, får du med en solbrille med styrke der verdien på solbrillen er inntil kr. 1700,-. Tilgjengelig utvalg varierer fra butikk til butikk. Velger du en solbrille som koster mer, får du kr. 1700,- i rabatt på solbrillen.

Trenger du solbriller med styrke kan du velge mellom mange spennende merker og modeller. Kanskje du blir inspirert av sesongens nyheter? Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i en av våre Interoptik-butikker!

Tilbudet gjelder t.o.m. 25. juni og inkluderer solbrille inntil
kr 1700 og standard glass (Brilliant sol og Progressive life free 1,5). Gjelder ikke databriller, solbrillekonseptene Maui Jim, Ray-Ban® og Oakley (30% rabatt gis på brille nr. 2), og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Vi finner det beste solbrilleglasset tilpasset deg, slik at du beskytter øynene mot UV-stråler og får et behagelig syn i solen. Visste du at kontraster og farger blir tydeligere når du oppgraderer til polariserte glass i solbrillen? Når du kommer til oss, viser vi deg gjerne synsopplevelsen med polariserte glass

Velkommen til butikk for å se vårt store utvalg solbriller!

Her ser du et lite utvalg av solbriller fra kjente merkevarer som passer godt til å sette solbrilleglass med styrke i. 

Finn din nærmeste Interoptik-butikk