Nå får du en designsolbrille med din styrke når du kjøper briller! Opplev fordelene med en solbrille med styrke når du kjører bil, sitter på kafé i solen, går tur eller leser avisen ute. Kjøper du en enstyrke brille, får du med en enstyrke solbrille inntil en verdi av kr 3.100,-. Kjøper du en progressiv brille, får du med en progressiv solbrille inntil en verdi av kr 4.750,-.

Trenger du solbriller med styrke?

Mann med solbriller i bil

Vi finner det beste solbrilleglasset tilpasset deg, slik at du beskytter øynene mot UV-stråler og får et behagelig syn i solen. Visste du at kontraster og farger blir tydeligere når du oppgraderer til polariserte glass i solbrillen? Når du kommer til oss, viser vi deg gjerne synsopplevelsen med polariserte glass. 

Besøk oss innen 4. juli 2021 for å benytte deg av tilbudet som inkluderer en solbrille inntil kr 1.700,- og standard glass. Gjelder ikke databriller, solbrillekonseptene Maui Jim og Oakley (30% rabatt gis på brille nr. 2), og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Utvalget kan variere fra butikk til butikk.

Bestill en utvidet synsundersøkelese med optomap

veil. kr 1090,-

Optiker med otpomapbilde

Finn din nærmeste Interoptik-butikk