Nyt sommeren til det fulle med både en ny brille og en solbrille med din styrke! Enten du kjører bil, nyter en kopp kaffe utendørs, går tur i solen, eller leser avisen ute, vil våre solbriller med styrke sørge for komfort, klart syn og beskytte øynene mot skadelige UV-stråler.
  • Kjøper du en enstyrke brille, får du med en enstyrke solbrille - inntil en verdi av kr 2 700.

  • Kjøper du en progressiv brille, får du med en progressiv solbrille - inntil en verdi av kr 4 700.


Besøk oss mellom 21. mai og 29. juni for å benytte deg av tilbudet som inkluderer en solbrille til en verdi inntil kr 1 200, med standard glass.

Vi finner det beste solbrilleglasset som er tilpasset deg for optimal komfort i solen. Oppgraderer du til polariserte glass, vil du få en forbedretsynsopplevlese ved at kontraster og farger blir enda klarere.

Velg en lekker og stilfull brille til sommerens lette antrekk

Her ser du et lite utvalg av solbriller fra kjente merkevarer som passer godt til å sette solbrilleglass med styrke i. 

Tilbudet gjelder fra 21. mai til 29. juni - velkommen til Interoptik!

Velg din nye solbrille fra klassiske og stilfulle modeller fra blant annet Vogue og Jean Paul, eller bruk verdien til å oppgradere til andre merker. Tilbudet gjelder ikke databriller, solbrillekonseptene fra Ray-Ban©, Maui Jim og Oakley (30% rabatt på brille nr. 2), og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Se klart med solbriller med styrke

Opplev et klart og behagelig syn samtidig som øynene dine beskyttes mot UV-stråler. Visste du at du også kan få solbriller med progressive glass?

Ung  dame med solbriller

Utvidet synsundersøkelse med optomap

Vi sørger for at du får riktig styrke i dine briller og solbriller. Veil. pris 1190,-

Optiker med otpomapbilde

Finn din nærmeste Interoptik-butikk