Nå er vår favorittkampanje tilbake!

Kjøp en brille nå, og få en solbrille med styrke - inntil kroner 4600 i rabatt! Opplev fordelene med en solbrille med styrke når du kjører bil, sitter på kafé i solen, går tur eller leser avisen ute. Endelig, nå er tiden inne til å sørge for et godt og beskyttet syn før en deilig sommer - velkommen til oss!
  • Kjøper du en enstyrke brille, får du med en enstyrke solbrille - inntil kr 2 700 i rabatt.

  • Kjøper du en progressiv brille, får du med en progressiv solbrille - inntil kr 4 600 i rabatt.


Vi finner det beste solbrilleglasset tilpasset deg, slik at du beskytter øynene mot UV-stråler og får et behagelig syn i solen. Visste du at kontraster og farger blir tydeligere når du oppgraderer til polariserte glass i solbrillen? Når du kommer til oss, viser vi deg gjerne synsopplevelsen med polariserte glass.

Besøk oss innen 24. juni 2023 for å benytte deg av tilbudet som inkluderer en solbrille inntil kr 1200 og standard glass.
Gjelder ikke databriller, solbrillekonseptene Maui Jim og Oakley (30% rabatt på brille nr. 2), og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Her ser du et lite utvalg av solbriller fra kjente merkevarer som passer godt til å sette solbrilleglass med styrke i. 

Solbriller med styrke?

Alle som bruker briller bør ha en solbrille med styrke til dager med sol eller skarpt lys ute. Visste du at du også kan få solbriller med progressive glass?

Ung jente med solbriller på sykkel

Utvidet synsundersøkelse med optomap

Vi sørger for at du får den riktige styrken for deg i både briller og solbriller. Veil. pris 1090,-

Optiker med otpomapbilde

Finn din nærmeste Interoptik-butikk