Interoptik har som mål å utvikle verdens beste øyepleie, og vi investerer hele tiden i ny teknologi og faglig utvikling av våre ansatte. Slik kan vi tilby deg den mest avanserte øyeundersøkelsen som finnes.

Hva er optomap?

Alle våre butikker har optomap, et avansert digitalt kamera som tar et scan av netthinnen din. En utvidet synsundersøkelse med optomap gjør det mulig å avdekke tegn på øyesykdommer på en mer sikker måte, da vi kan avdekke fire ganger mer av netthinnen enn med tradisjonelle instrumenter. Helt fantastisk, synes vi!

Optomap er til stor hjelp for å avdekke øyesykdommer, men visste du at netthinnen i mange tilfeller kan avsløre tegn på sykdommer som ikke bare gjelder øynene?

Et optomap-scan kan avsløre faresignaler som:

Undersøkelsen er rask og komfortabel, og er helt ufarlig da instrumentet ikke er i kontakt med øynene. Den krever ikke bruk av øyedråper, og du kan kjøre bil med en gang etter undersøkelsen. 

Hvordan bruker vi et optomap-scan?

For mange år siden startet alle Interoptikere med denne type synstest hvor vi tar et digitalt bilde av netthinnen. Slik skulle vi lagre bildene og sammenligne eventuelle endringer over tid. Men disse tradisjonelle netthinnekameraene viser kun den sentrale delen av netthinnen. For å kunne tilby deg verdens beste øyepleie, valgte vi å investere i et optomap-kamera i alle våre butikker. Øyet er tross alt kroppens fineste instrument og fortjener å bli undersøket med et instrument som er nesten like fint!

Vi håper alltid at det vises en hel og frisk netthinne i våre scan som kan lagres og sammenlignes med andre optomap-scan som tas i fremtiden. Slik kan din personlige optiker følge med på utviklingen av synet og øyehelsen din gjennom hele livet. Eventuelle tilstander som oppdages i et optomap-scan kan danne grunnlaget for direkte henvisning til øyelege.

 

Optiker med otpomapbilde

Utvidet synsundersøkelse med optomap

veil. pris 1190,-

Bestill time

Finn din nærmeste Interoptik-butikk