Har tiden kommet for å kjøpe nye briller, solbriller eller kontaktlinser? Kanskje du trenger alle tre varianter, enten du har behov for nye styrker eller du rett og slett har et ønske om å fornye deg litt. Hos Interoptik kan du være trygg på at du vil finne et stort og variert utvalg innen en rekke kjente merker - her vil du garantert finne dine nye favoritter uansett behov. Se oversikten over våre mest populære merker!

Briller og solbriller hos Interoptik

Vi kan tilby deg et rikt og spennende utvalg av briller og solbriller fra en rekke kjente designere. I Interoptik sørger vi alltid for å være oppdatert på hvilke designmerker som dominerer fra sesong til sesong samtidig som vi sørger for å ha klassiske modeller som alltid vil være like aktuelle. Om du er på jakt etter et par nye designbriller kan du være sikker på å finne opptil flere favoritter hos oss!

Kontaktlinser - kun det beste er godt nok

Du synes kanskje det er forvirrende å velge blant mylderet av kontaktlinser? Det at det finnes mange ulike typer er faktisk svært betryggende. Det betyr at du vil finne akkurat den kontaktlisen som passer deg best. Hos oss vil du finne et stort utvalg at de beste linsene på markedet og sammen med vår Tilvenningsgaranti kan du være trygg på både bruk og valg av linser.

Synsundersøkelse hos Interoptik

Er det lenge siden forrige synsundersøkelse? Hos Interoptik tilbyr vi markedets grundigste synsundersøkelse. Enten du har behov for briller, kontaktlinser eller solbriller med styrke vil vi sørge for at du får den løsningen som passer best for deg og dine synsbehov. Velkommen til oss!

Optiker med otpomapbilde

Ikke gå glipp av våre beste tilbud!

I Interoptik er vi opptatt av kvalitet og service i alle ledd. Dette betyr også at det er viktig for oss å kunne tilby deg gode, faste tilbud i tillegg til jevnlige kampanjer. Du vil finne god informasjon om gjeldende tilbud både i våre butikker og på nett. Velkommen til en hyggelig handel med gode tilbud!

Sol dame i bil

Finn din nærmeste Interoptik-butikk