Interoptik Ze-bra Optikk, Carl Berner

Interoptik Ze-bra Optikk, Carl Berner

Trondheimsveien 102

Carl Berner

0565 Oslo

Åpningstider

Mandag - fredag: 09:00 - 17:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

 

 

Bestill time hos oss

Velkommen til din optiker hos Interoptik Ze-Bra!

Familiebedriften Ze-Bra Optikk har holdt til på Carl Berners plass i Oslo siden 1981. Allerede i 1986 valgte vi å gå inn i Interoptik. Våre optikere har, i tillegg til sterk kompetanse på øyehelse, spesialkompetanse innen tørre og rennende øyne, kontaktlinser, drømmelinser og spesiallinser. I tillegg har vi investert i moderne teknisk utstyr som utstyr til E-Eye lysbehandling, topograf, optomap og oct. Vår investering i utstyr er en investering i din øyehelse, og vi tilbyr utvidet synsundersøkelse for både barn og voksne. Takket være optomap og optikerenes faglige dyktighet har vi reddet synet til flere av våre kunder.

Med øyehelse og service i fokus – i over 35 år

Hos Interoptik Ze-Bra har vi kundeforhold som har vart i over 30 år, og vi har fulgt mange på reisen fra barn til voksen – og videre til de selv har fått barn. Ja, noen av våre faste kunder kommer reisende langveisfra for å benytte seg av våre optikeres kunnskap og vårt varierte varesortiment. Visste du at vi har Brillestylister som finner brillen som passer akkurat deg og ditt behov?

Vi i Interoptik Ze-Bra kjenner nærmiljøet og kundekretsen vår svært godt – vi kjøper derfor alltid inn briller og solbriller som passer lokalmiljøets ønsker og behov.

Velkommen til oss!

Les mer

 • Benedicte Høegh-Christensen

  Benedicte Høegh-Christensen

  Eier

 • Jill Nilsen

  Jill Nilsen

  Butikksjef

 • Hanna Fosså

  Hanna Fosså

  Optiker

 • Bård Hesla

  Optiker

 • Therion Brekstad

  Brillestylist

 • Mads Sørensen-Pettersen

  Kundeveileder/brillestylist