Interoptik Ze-bra Optikk, Carl Berner

Adresse

Trondheimsveien 102
Carl Berner
0565 Oslo

Telefon og e-post

Telefon: 22 37 85 60

E-post: ze-bra@interoptik.no

Åpningstider

Åpningstider

Mandag - fredag 09:00 - 17:00

Lørdag - 10:00-14:00

Velkommen til din optiker hos Interoptik Ze-Bra!

Familiebedriften Ze-Bra Optikk har holdt til på Carl Berners plass i Oslo siden 1981. Allerede i 1986 valgte vi å gå inn i Interoptik. Våre optikere har, i tillegg til sterk kompetanse på øyehelse, spesialkompetanse innen tørre og rennende øyne, kontaktlinser, drømmelinser og spesiallinser. I tillegg har vi investert i moderne teknisk utstyr som utstyr til E-Eye lysbehandling, topograf, optomap og oct. Vår investering i utstyr er en investering i din øyehelse, og vi tilbyr utvidet synsundersøkelse for både barn og voksne. Takket være optomap og optikerenes faglige dyktighet har vi reddet synet til flere av våre kunder.

Med øyehelse og service i fokus – i over 35 år

Hos Interoptik Ze-Bra har vi kundeforhold som har vart i over 30 år, og vi har fulgt mange på reisen fra barn til voksen – og videre til de selv har fått barn. Ja, noen av våre faste kunder kommer reisende langveisfra for å benytte seg av våre optikeres kunnskap og vårt varierte varesortiment. Visste du at vi har Brillestylister som finner brillen som passer akkurat deg og ditt behov?

Vi i Interoptik Ze-Bra kjenner nærmiljøet og kundekretsen vår svært godt – vi kjøper derfor alltid inn briller og solbriller som passer lokalmiljøets ønsker og behov.

Velkommen til oss!

BESTILL TIME
MØT DE ANSATTE

Benedicte Høegh-Christensen

Eier

Jill Nilsen

Butikksjef

Mia Karabeg

Optiker MSc

Hanne Kvigstad Haugen

Optiker

Sigrid Sandvig

Optiker