Alle kan få tørre øyne. 50 % av linsebrukere har tørre øyne, og svært mange som sitter foran en skjerm hver dag sliter med det samme. Tørre øyne rammer faktisk så mange som hver annen kvinne og hver tredje mann over 50 år.

Revolusjonerende lysbehandling av tørre øyne

Symptomer på tørre øyne kan oppleves ulikt, men plagene som oppstår forverres ofte utover dagen og kvelden ved for eksempel lesing, TV-titting og skjermbruk.

Om du plages med tørre øyne er det viktig å få behandling. Risikoen ved å gå uten behandling er vedvarende sår og skader på øyets overflate. 

E-Eye behandling er en revolusjonerende form for lysbehandling av tørre øyne. Med infrarødt lys sendes korte og spesifikke lysglimt som stimulerer nerve og meibomske kjertler, utskillelse av lipidlag slik at du opplever stabilisering av tåreflyt, du blir smertefri og eventuelle betennelser lindres.

  • Med infrarødt lys sender E-Eye korte og spesifikke lysglimt på øyelokkene.
    I en tørre øyne konsultasjon vil du få et personlig tilpasset behandlingsprogram. Interoptik har spesialkompetanse på tørre øyne og bruk av E-Eye. Behandlingen i vår klinikk er både behagelig og effektiv, og den hjelper 85 % av tilfellene.

    Om du tidligere har brukt eller bruker varmebehandling eller dampbriller for tørre øyne vil E-Eye behandlingen erstatte dette. Før du bestiller tid til E- Eye behandling må du gjennom en tørre øyne konsultasjon.

Disse butikkene tilbyr E-Eye lysbehandling av tørre øyne

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Dame med rennende øyne

Tørre øyne konsultasjon

veil. pris kr. 940,-

Bestill time

Symptomer på tørre øyne

Dame med kontaktlinser i snødriv