Visste du at mindre utelek og mer tid foran PC, nettbrett og mobiltelefon fører til at stadig flere barn utvikler nærsynthet? Om nærsyntheten ikke behandles, men får mulighet til å utvikle seg i eget tempo, kan det føre til større risiko for flere andre øyesykdommer senere i livet. Med små øyne følger stort ansvar - det er både ditt og vårt.

Nærsynthet kan nå bremses samtidig som den korrigeres ved hjelp av kontaktlinser eller briller fra 399 kroner per måned. Gjennom undersøkelse og samtale med våre optikere, finner vi den løsningen som passer best for akkurat ditt barn. Her ser du en oversikt over hvilke behandlingsmetoder som finnes.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn

Fagsjef Optiker MSc. Olaug Skrøppa

Klinisk informasjon og innhold på våre nettsider er godkjent av vår fagsjef og Optiker MSc., Olaug Skrøppa. Hun leder fagrådet i Interoptik og er en viktig bidragsyter i konseptrådet vårt. Slik sikrer hun at vi alltid har det beste kliniske tilbudet på markedet med håndplukkede mennesker og den nyeste teknologien.

Fagsjef og Optiker MSc. Olaug Skrøppa