Interoptik Raufoss

Interoptik Raufoss

Storgata 56

2830 Raufoss

Åpningstider

Mandag-onsdag kl. 10:00-17:00

Torsdag kl. 10:00-19:00

Fredag kl. 10:00-17:00

Lørdag kl. 10:00-15:00

Bestill time hos oss

Din optiker på Raufoss

Velkommen til nyåpnede Interoptik Raufoss! I nyoppussede lokaler i Storgata tilbyr vi en grundig undersøkelse av syn og øyehelse med fundus. Synet ditt skal følge deg gjennom hele livet, og vi ønsker å gi deg den beste oppfølging på veien. Hos oss har vi svært høy fokus på fagkompetanse, trygghet og service.

Briller og solbriller

I tillegg til synsundersøkelse og fokus på øyehelse vil du alltid finne et rikt og spennende utvalg av briller og solbriller i alle prisklasser her hos oss. Vi gir deg gode råd om hvilken brille eller solbrille som passer din ansiktsform best samtidig som vi sørger for å finne det produktet som passer best med din livsstil – enten det gjelder arbeid eller fritidsaktiviteter. Du kan velge mellom briller og solbriller fra noen av de største motehusene, som for eksempel som Gucci, Oakley, Ray-Ban®, Maui Jim, Marc Jacobs og Fleye.

Kontaktlinser

Enten du er en erfaren linsebruker, eller om kontaktlinser er helt nytt for deg, vil du få grundig opplæring, veiledning og jevnlig oppfølgning hos din optiker på Raufoss. Du kan være trygg på at vi finner den kontaktlinsen som passer best for deg og ditt behov.

Velkommen til Interoptik Raufoss!

 

Les mer

  • Thomas Sand Nordberg

    Daglig leder/Optiker

  • Maren Sandlie

    Kundeveileder