Synet står for store deler av ditt sanseinntrykk. Derfor er det viktig at du ser bra i alt du foretar deg. Din øyehelse er vårt ansvar, og ved hjelp av høy faglig satsing og gode produktkunnskaper kan vi med trygghet si at du hos oss får de beste løsningene og den beste oppfølgingen.

Din optiker

Våre optikere har mange års utdannelse og går i tillegg gjennom en grundig og kontinuerlig opplæring hos oss. Dette for å gi deg som kunde den beste veiledning og oppfølging. Optikeren tar vare på synet ditt gjennom rutinemessige øyehelsekontroller, og sørger for å gi deg topp syn hele dagen – hele livet!

Med din øyehelse i fokus

Vi satser bevisst på å holde oss oppdatert. Et av bevisene er at vi investerer kontinuerlig i utstyr og faglig utdannelse, slik at vi på beste måte kan ta vare på din øyehelse.

I 2015 befestet vi vår rolle som innovasjonsaktøren i vår bransje, da vi ble den første og eneste landsdekkende optikerkjeden som tilbyr Optomap-scan i alle våre Interoptik-butikker. 


Har du en synsfeil, hjelper våre optikere deg med å se bra i alle situasjoner. Optikerens viktigste oppgaver er å utføre synsundersøke og korrigere synsfeil ved hjelp av optiske hjelpemidler og eventuelt synstrening, samt vurdere og følge opp på øyehelsen din. De vet derfor også når du trenger å bli henvist til lege eller øyelege.

 

Hos Interoptik får du de synsløsningene som passer deg best – uansett syn og behov.