Synet står for store deler av ditt sanseinntrykk. Derfor er det viktig at du ser bra i alt du foretar deg. Din øyehelse er vårt ansvar, og ved hjelp av høy faglig satsing og gode produktkunnskaper kan vi med trygghet si at du hos oss får de beste løsningene og den beste oppfølgingen.

Din optiker

Våre optikere har mange års utdannelse og går i tillegg gjennom en grundig og kontinuerlig opplæring hos oss. Dette for å gi deg som kunde den beste veiledning og oppfølging. Optikeren tar vare på synet ditt gjennom rutinemessige øyehelsekontroller, og sørger for å gi deg topp syn hele dagen – hele livet!

Synstest

En synstest hos Interoptik består av en grundig synsundersøkelse av øyet ditt og øyehelsen din. Synet ditt endres gjennom hele livet og det er derfor viktig at du tar en synstest med jevne mellomrom for å avdekke eventuelle endringer i syn og øyehelse. Visste du at alderen din kan avgjøre hvor ofte du bør ta en synstest? Våre optikere utfører både synstest for barn og synstest for voksne. Ved behov for videre undersøkelser kan optikeren henvise til øyelege. Du kan være trygg på at synet ditt er i de beste hender fra første synstest er gjennomført hos optikeren.

Her kan du bestille synstest: Bestill time til synstest

Med din øyehelse i fokus

Vi satser bevisst på å holde oss oppdatert. Et av bevisene er at vi investerer kontinuerlig i utstyr og faglig utdannelse, slik at vi på beste måte kan ta vare på din øyehelse.

I 2015 befestet vi vår rolle som innovasjonsaktøren i vår bransje, da vi ble den første og eneste landsdekkende optikerkjeden som tilbyr Optomap-scan i alle våre Interoptik-butikker. Nå tilbyr også de fleste av våre butikker OCT dybdebilde.

Hos Interoptik får du de synsløsningene som passer deg best – uansett syn og behov.

Finn din Interoptik-butikk

Optiker med otpomapbilde

Utvidet synsundersøkelse med optomap

veil. pris 1190,-

Bestill time

Fagsjef Optiker MSc. Olaug Skrøppa

Klinisk informasjon og innhold på våre nettsider er godkjent av vår fagsjef og Optiker MSc., Olaug Skrøppa. Hun leder fagrådet i Interoptik og er en viktig bidragsyter i konseptrådet vårt. Slik sikrer hun at vi alltid har det beste kliniske tilbudet på markedet med håndplukkede mennesker og den nyeste teknologien.

Fagsjef og Optiker MSc. Olaug Skrøppa