Synsundersøkelse tilpasset akkurat deg? Ja, det får du hos Interoptik. Gjennom flere tiår har vi skreddersydd synsundersøkelser og behandlinger for våre kunder. Med fokus på fag, ny teknologi og en sterk forkjærlighet for syn og øyehelse, sørger vi for at synet ditt vil være i trygge og kyndige hender – livet gjennom.

Hvorfor ta synsundersøkelse?

Svaret er faktisk overraskende enkelt: Synet ditt endres gjennom hele livet. Det samme gjelder øyehelsen din. Alder, livsstil, arbeid, fritidsaktiviteter, sykdom og allmenn helse – alt påvirker, og påvirkes av, synet. Hver og én har et unikt synsbehov. Derfor er det også viktig at synsundersøkelsen skal være tilpasset nettopp deg, din øyehelse og dine behov.

Les også: Utvidet synsundersøkelse med optomap kan redde synet

4 enkle steg til bedre syn og øyehelse:

  • Hvordan har du det? Optiker spør deg om hvordan du opplever å se i hverdagen, om din generelle helse og om du bruker faste medisiner. Slik blir vi bedre kjent med deg og får en bedre forståelse for om det er andre faktorer som påvirker syn og øyehelse.

  • Nå måler optikeren hvor godt du faktisk ser. Optiker undersøker om du ser godt på alle avstander, synsfeltet ditt og at samsynet fungerer. Allerede her ser vi om du har behov for briller eller kontaktlinser.

  • Det er her magien skjer: Kombinasjonen av erfaring, ekspertise, avansert vitenskap og teknologi gir deg den grundigste undersøkelsen av øyehelsen din. Trykket i øyet måles og vi tar digitale bilder av netthinnen din med optomap og OCT. Alle bilder og data lagres for senere sammenligning - slik kan vi avdekke tidlige tegn på øyesykdommer og endringer i synet ditt. Optikeren din forteller og forklarer underveis slik at du føler deg trygg og ivaretatt. Vi er her for å ta best mulig vare på synet ditt, øyehelsen din og deg.

     

  • I siste del av undersøkelsen konkluderer optikeren med hva som kan være den beste løsningen for deg og dine synsbehov: Lesebriller, linser, briller med livsstilsglass, briller med progressive glass - eller kanskje du ikke trenger noe som helst? For å kunne følge den videre utviklingen i syn og øyehelse, vil optikeren anbefale en ny synsundersøkelse etter en viss tid. Les mer: Hvor ofte bør jeg ta en synstest? 

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Øynene forteller langt mer enn du tror

Noe som er spesielt med synet, er at endringer som regel skjer gradvis og i et sakte tempo. Ofte vil du ikke merke endring i synet ditt før det har gått lang tid, kanskje også for lang tid? Endringer i synet kan føre til at du, uten å vite det, anstrenger synet mer enn normalt. Dette kan igjen føre til andre plager som for eksempel stiv nakke og hodepine.

Ved regelmessige synsundersøkelser kan optikeren avdekke selv den minste endring eller symptom. Dermed vil du raskt komme i gang med briller, kontaktlinser eller annen nødvendig behandling. Optiker kan også henvise deg direkte til øyelege ved behov.

Øynene - det eneste stedet hvor man kan se rett på blodårene

Ved å se på blodårene i øynene dine kan en helt vanlig synsundersøkelse avdekke tegn på andre sykdommer på et så tidlig stadium at du selv trolig ikke har lagt merke til noe som helst. Det kan være sykdommer eller tilstander som diabetes, høyt blodtrykk og kreft. Når tegn på andre sykdommer oppdages tidlig, er det også langt bedre mulighet for behandling i tide hos rette helsepersonell. Visste du at optiker kan henvise deg til øyelege

Våre optikere har over 100 måter å vurdere synet og øyehelsen din på. De vil velge undersøkelsene som passer best for deg.

Visste du at en autorisert optiker er helsepersonell?

Hos Interoptik er det alltid en autorisert optiker som utfører synsundersøkelser, undersøkelser av din øyehelse og ulike behandlinger. Du kan være trygg på at synet ditt er i de beste hender hos din personlige optiker i Interoptik – gjennom hele livet.

Visste du at du får den beste synsundersøkelsen hos Interoptik?

Her ser du alle våre synsundersøkelser og behandlinger. Optikeren sørger for at du får den rette undersøkelsen for nettopp deg!

Optiker med otpomapbilde

Lurer du på hvilken synsundersøkelse du skal bestille?

En utvidet synsundersøkelse er vår vanligste synsundersøkelse og den de aller fleste bestiller.

Interoptik kunde med briller

Hvorfor velge Interoptik?

Lurer du på hva som skiller oss fra de andre optikerkjedene? Vi er trygge på hvorfor og hvordan vi skiller oss ut - til det beste for deg og din øyehelse.

Dame med optomap bilde

Din øyehelse er vårt ansvar

Vi hjelp av høy faglig satsing og gode produktkunnskaper kan vi med trygghet si at du hos oss får de beste løsningene og den beste oppfølgingen.