Å finne den perfekte brillen handler om å finne den brillen som passer akkurat deg, din ansiktsform, dine farger og din personlige stil. I mylderet av alternativer kan denne jobben være vanskelig. I alle våre butikker tilbyr vi deg eksperthjelp av en Brillestylist til å finne brillen eller solbrillen som passer best til deg.

Brillegarderobe

Alle kan ha et lite utvalg av briller i sin brillegarderobe. Dette gir deg muligheten til å variere uttrykk og tilpasse valg av briller til ulike situasjoner. Det å ha en brillegarderobe kan være like naturlig som å ha flere par vesker eller sko å velge mellom - noe til en hver anledning.

Har du en klassisk klesstil, er det riktig å velge en klassisk brille som passer til din garderobe. Men hva med de anledningene da du har en helt annen stil på klærne? Sporty, jeanskledd, eller pyntet til fest? Ved hjelp av en brille kan du forsterke stilen din på samme måte som du kan supplere med smykker eller annet tilbehør.

Når du skal bygge opp en brillegarderobe, er det viktig at du finner brillene som passer ditt ansikt og dine farger.

Vet du hvilken brille som passer din ansiktsform?

Finn din ansiktsform

Vis din stil med flere briller

Å ha ulike briller til forskjellige anledninger forsterker din personlige stil og uttrykk. Se hvordan Per fikk hjelp til å velge tre ulike briller - en til hverdag, en til jobb og en til fest.

Mann med flere briller å velge mellom

Bli stilsikker med brillegarderobe!

Kari fikk hjelp av en Brillestylist til å sette sammen en brillegarderobe. Det er ingen tvil om at hun er svært fornøyd med resultatet! Nå har hun en lekker samling briller - hver til sitt bruk.

Dame brillestylist

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Slik finner du briller som passer din ansiktsfasong

Brillestylistene i Interoptik tar utgangspunkt i din ansiktsform og finner brillene som passer deg og din personlighet. I tillegg kan de alt om brilletrender!

Brillestylist