Interoptik Brilleringen

Adresse

Søndre gate 18

7011 Trondheim

Telefon og e-post

Telefon: 73 80 74 90

E-post: brilleringen@interoptik.no

Åpningstider

Åpningstider

Mandag, tirsdag, fredag 08:30 - 17:00.
Onsdag 09:30 - 17:00
Torsdag 08:30 - 17:00.
Lørdag 10:00 - 16:00

Velkommen til Interoptik Brilleringen!

Interoptik Brilleringe AS åpnet dørene første gang i 1988, og er i dag en veletablert synsklinikk i Trondheim sentrum. Nå kan vi ønske deg velkommen til helt nyoppussede lokaler! Vi legger alltid stor stor vekt på de kliniske tjenestene samtidig som vi har et bredt utvalg av innfatninger, kontaktlinser, solbriller, arbeidsplassbriller og filterbriller med mer.

Klinikken samarbeider med lokale øyeleger, leger og annet helsepersonell. Våre medarbeidere har lang erfaring, og holder seg faglig oppdatert til en hver tid. Vi setter av god tid til de kliniske tjenestene for å ta best mulig vare på synet og øyehelsen din.

Synsundersøkelse og øyehelse

Av kliniske tjenester tilbyr vi bla. synsundersøkelser og øyehelseundersøkelser med Optomap (vidvinkel scanning av netthinnen), OCT (tverrsnittanalyse av netthinnen), Arbeidsplassoptometri, nytilpassing- og retilpassing av alle typer kontaktlinser, Tørre øyne utredning, synstrening – synsterapi med mer.

Vi gleder oss hver dag til å ta vare på synet ditt - velkommen til Interoptik Brilleringen!

 

BESTILL TIME
MØT DE ANSATTE

Birger Sæther

Daglig leder / Optometrist med kontaktlinsekompetanse

Utdannet ved Høyskolen i Buskerud, avd. for optikk i 1991. Medlem i Norges Optikerforbund. Spesialfelt: kontaktlinser, synstrening, barn og syn, arbeidsplassoptometri.

Wenche Dyrendahl Berg

Optometrist med kontaktlinsekompetanse

Signe Jepsen

Optikerassistent / Brillestylist

Marianne Naust

Brillestylist

Helle Østbye Ødegaard

Brillestylist