Interoptik Brilleringen

Adresse

Søndre gate 18

7011 Trondheim

Telefon og e-post

Telefon: 73 80 74 90

E-post: brilleringen@interoptik.no

Åpningstider

Åpningstider

Mandag - tirsdag kl. 09:00 - 17:00

Onsdag kl. 10:00 - 17:00

Torsdag kl. 09:00 - 18:00

Fredag kl. 09:00 - 17:00

Lørdag kl. 10:00 - 15:00

Interoptik Brilleringen AS er en veletablert synsklinikk i Trondheim sentrum som ble startet i 1988. Praksisen legger veldig stor vekt på de kliniske tjenestene og har samtidig et bredt utvalg av innfatninger, kontaktlinser, solbriller, arbeidsplassbriller og filterbriller med mer. Klinikken samarbeider med lokale øyeleger, leger og annet helsepersonell. Våre medarbeidere har lang erfaring, og holder seg faglig oppdatert til en hver tid. Vi setter av god tid til de kliniske tjenestene for å ta mest mulig vare på synet og øyehelsen din.

Av kliniske tjenester tilbyr vi bla. Synsundersøkelser og Øyehelseundersøkelser med Optomap (vidvinkel scanning av netthinnen), OCT (Tverrsnittanalyse av netthinnen), Arbeidsplassoptometri, Nytilpassing- og Retilpassing av alle typer kontaktlinser, Tørre øyne utredning, Synstrening – Synsterapi med mer. Velkommen til å bli tatt godt vare på.

BESTILL TIME
MØT DE ANSATTE

Birger Sæther

Optometrist med kontaktlinsekompetanse/Daglig leder

Utdannet ved Høyskolen i Buskerud, avd. for optikk i 1991. Medlem i Norges Optikerforbund. Spesialfelt: kontaktlinser, synstrening, barn og syn, arbeidsplassoptometri.

Wenche Dyrendahl Berg

Optometrist med kontaktlinsekompetanse

Liv Wennberg

Brillestylist

Signe Jepsen

Butikkmedarbeider

Marianne Naust

Brillestylist

Maja Laugsand

Butikkmedarbeider