Oppdag den ultimate kombinasjonen av stil, ytelse og beskyttelse med Oakley solbriller. Fra ikoniske design som har preget solbrillemoten i årevis, til nyskapende teknologi som gir synet ditt klarhet og beskyttelse. Oakley har satt en ny standard for sportsbriller, men hvilken bør du velge? Utforsk vårt Oakley-univers her.

Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker er den ideelle sportsbrillen for deg som setter pris på topp ytelse og stil. Med avansert optikk, Prizm-teknologi, komfortabel passform og et stilfullt design, gir den deg alt du trenger for å utmerke deg i din idrett eller fritidsaktivitet. Enten du er en profesjonell idrettsutøver eller en sportsentusiast, vil Oakley Jawbreaker hjelpe deg med å nå nye høyder.

Et design som gir et stort synsfelt gjør Oakley Jawbreaker spesielt godt egnet til sykling, men passer også til løping, langrenn, fotturer og andre aktiviteter. Det at den kommer med blant annet Prizm Road glass og brillestenger som kan justeres i tre ulike lengder for å passe under hjelm gjør denne til en god sykkelbrille. Oakley Jawbreaker har også lufting for å unngå dugg, og beskytter ikke bare øynene dine mot skadelige UV-stråler, men også mot vind, stein, grener og andre gjenstander i høy hastighet.

 • Teknologien i Oakley Jawbreaker

  Oakley Jawbreaker imponerer med avansert optikk og teknologi. Med Switchlock™-teknologi blir det enkelt å bytte brilleglass, mens Unobtainium®-øresokker og -neseputer sikrer økt komfort, ytelse og en god passform. Brillene er også lette takket være O-Matter™-innfatningsmaterialet, som ikke bare gir holdbarhet, men også en behagelig følelse på nesen. Med High Definition Optics® får du et klart, skarpt og presist syn som reduserer forvrengninger. Med Prizm Road-glass, vil du oppleve forbedrede farger, kontraster og detaljer. Dersom du går for polariserte glass, blir opptil 99% av reflektert lys filtrert bort, noe som er spesielt nyttig i nærheten av vann eller snø. Hvis du velger glass med Iridium® får du et metallbelegg på glasset som reflekterer lyset og gir et unikt utseende. Alt i alt er Oakley Jawbreaker ultimate solbriller for å ta prestasjonene dine til neste nivå. Les mer om modellen på oakley.com.

  Så hvorfor gå på kompromiss med sykkelopplevelsen? Oakley Jawbreaker gir deg den beste optikken, komforten og holdbarheten du trenger for å prestere. Uansett om du konkurrerer på høyt nivå eller har en aktiv fritid som hobby, er Oakley Jawbreaker det ultimate valget for sportsbriller.

Oakley Sutro

Enten du er en lidenskapelig syklist, løper, eller bare elsker utendørsaktiviteter, er Oakley Sutro en sportsbrille som skiller seg ut. Den imponerende kombinasjonen av stil, ytelse og beskyttelse har gjort den til en favoritt blant idrettsutøvere og friluftsentusiaster verden over. La oss utforske hvorfor Sutro har fanget hjertene til så mange.

Med sine store glass gir denne solbrillen deg god utsikt med maksimalt synsfelt. Visiret er inspirert av hverdagen til utøvere av urban cycling, noe som sørger for en modig og allsidig stil som gir god UV-beskyttelse. Med Prizm Road glass er dette den ultimate sykkelbrillen.

 • Teknologien i Oakley Sutro

  Oakley Sutro er proppfull av avansert teknologi, noe som gjør den til en svært god sportsbrille. Brillene er lette takket være O-Matter™-innfatningsmaterialet, som ikke bare gir god holdbarhet, men også høy komfort hele dagen. Med High Definition Optics® får du et klart, skarpt og presist syn som reduserer forvrengninger. Med Prizm Road-glass, vil du oppleve forbedrede farger, kontraster og detaljer. Hvis du går for polariserte glass, blir opptil 99% av reflektert lys filtrert bort, noe som er spesielt nyttig i nærheten av vann eller snø.

  Oakley er kjent for å lage briller som tåler tøffe forhold, og Sutro er intet unntak. Materialene som brukes i produksjonen, er av høy kvalitet og er laget for å vare. Det betyr at dette er en sportsbrille du kan stole på hele dagen og i lang tid fremover, selv under krevende forhold.

Oakley Encoder

En Oakley Encoder vil være den ideelle følgesvennen for å beskytte øynene dine på tvers av en rekke ulike aktiviteter. Med sin banebrytende teknologi og stilige design har den satt en ny standard for sportsbriller. La oss utforske hva som gjør denne solbrillen så spesiell, og hvorfor den burde være ditt neste kjøp.

Oakley Encoder er blant Oakleys mest allsidige solbriller og er laget spesifikt for bruk til mange ulike sporter og aktiviteter. Det at brilleglasset har ekstra omslutning, samt kalibrert stivhet og brillestenger med lav profil, gjør Encoder til det åpenbare valget for et bredt spekter av idretter samt for en rekke lysforhold. Den er utviklet for å kunne brukes sammen med lue og hjelm og passer derfor til alt fra sykling til løping og er en god skibrille.

 • Teknologien i Oakley Encoder

  Oakley Encoder kommer med avansert teknologi og optikk. Et multisport-design med optimalisert dekke, et bredt synsfelt, godt hold på innfatningen og støtbeskyttelse gjør at den passer godt som sportsbriller på tvers av flere aktiviteter. Med sine lette brillestenger av O-Matter-materiale er den komfortabel å ha på en hel dag, også under lue og hjelm. Antiskli-feste (unobtainium øresokker og neseputer) sørger for at den sitter godt og behagelig på nesen, selv under ekstreme forhold. Med ulike glassalternativer, som Prizm Black, Prizm Sapphire og Prizm Road, kan du tilpasse solbrillene til ditt behov. Prizm-teknologien i glassene gjør at du kan se kontraster og detaljer ekstra godt slik at du får et klarere syn. Modellen gir deg selvfølgelig 100% beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, noe som betyr at du kan nyte utendørsaktiviteter uten å bekymre deg for solskader på øynene dine.

  Oakley Encoder har alt du trenger for å lykkes i ditt neste utendørseventyr. Kom innom oss i butikk for å få hjelp til å finne den som passer deg aller best.

Oakley Holbrook

Når det kommer til sportssolbriller som kombinerer estetikk med overlegen ytelse, er Oakley Holbrook et av de mest ikoniske valgene på markedet. Denne solbrillen har fanget oppmerksomheten til sportsentusiaster i mange år takket være sitt enestående design og tekniske fordeler. Vi utforsker hva som gjør Oakley Holbrook til et så populært valg.

Holbrook er en solbrille hvor tidløst, klassisk, design møter avansert teknologi. Designet er inspirert av filmstjernene på 40-, 50- og 60-tallet og representerer eventyrlyst. Det ikoniske amerikanske innfatningsdesignet er fremhevet av metallnagler og Oakley-ikoner, og er perfekt for deg som verdsetter både prestasjon og stil.

 • Teknologien i Oakley Holbrook

  Oakley Holbrook kommer i det lette innfatningsmaterialet O-Matter som gjør solbrillen svært komfortabel å ha på nesen. Med Oakleys HDO-teknologi (High Definition Optics) kan du få et klarere, skarpere og mer presist syn som reduserer forvrengning. Solbrillen kan også leveres med polariserte og Iridium brilleglass. Hvis du går for polariserte glass, blir opptil 99% av reflektert lys filtrert bort, noe som er spesielt nyttig i nærheten av vann eller snø. Iridium er et metallbelegg på glasset som reflekterer lyset og gir et unikt utseende. Med Prizm-glass får du bedre farger, kontrast og detaljer for en optimalisert opplevelse. Ikke minst så er Oakley Holbrook også tilgjengelig med brilleglass med styrke i området fra +2.00 til -3.00.

  Med andre ord er Oakley Holbrook en solbrille som forener en tidløs stil med overlegen komfort og teknologi. Med Prizm, en stabil passform og UV-beskyttelse er den et svært godt valg til deg med en aktiv livsstil som ønsker å tilføre et hint av eleganse til ditt uttrykk. Kom innom oss i butikk for å finne modellen og glassene som passer deg og dine behov best. Med Oakley Holbrook får du mulighet til å tilpasse solbrillene etter din livsstil.

Oakley Radar

Hvis du er ute etter de beste sportssolbrillene som Oakley har å tilby, kommer du raskt over to populære modeller: Oakley Radar EV Path og Oakley Radar EV Advancer. Begge disse solbrillene har fanget oppmerksomheten til idrettsutøvere og entusiaster for sin imponerende ytelse og tekniske fordeler. Vi tar en nærmere titt på de for å hjelpe deg med å velge den som passer best for deg.

Oakley Radar EV Path

Oakley Radar EV Path er en utmerket modell for deg som søker et bredt synsfelt og maksimal dekning. Dette gjør den til en god sykkelbrille og løpebrille og med Prizm snow glass er den optimal til ski og vinteraktiviteter.

Oakley Radar EV Advancer

Oakley Radar EV Advancer er et flott valg for deg som foretrekker mer kontroll over ventilasjonen og beskyttelse på sidene. Denne har et annet type neseparti hvor ventilasjonen er mer fleksibel slik at du for eksempel kan unngå dugg i motbakker. Ellers vil en Oakley Radar EV Advancer passe til mye av det samme som Oakley Radar EV Path.

 • Teknologien i Radar EV Path og Advancer

  Oakleys originale Radar-solbrille er et resultat av flere tiår med forskning sammen med verdens ledende idrettsutøvere. Radar-brillens høyere brilleglass og utvidede, øvre synsfelt gjør den til selve symbolet for sportsbriller. Det lette O-Matter-innfatningsmaterialet Unobtainium®-øresokker og -neseputer gjør den svært komfortabel å ha på nesen og den sitter godt, selv under ekstreme forhold. Med HDO-teknologien (High Definition Optics) kan du få et klarere, skarpere og mer presist syn som reduserer forvrengning. Solbrillene gir deg selvfølgelig 100% beskyttelse mot UVA og UVB-stråler. Modellen kan leveres med en rekke ulike Prizm glass og som polariserte. I tillegg er den tilgjengelig med Oakley Authentic-brilleglass med styrke.

Oakley med styrke

Det er muligheter for styrke i flere av solbrillene fra Oakley. Disse må bestilles i en Interoptik-butikk, så hør med optikeren din om mulighetene.

Stort utvalg i butikk og nettbutikk

Hos Interoptik finner du et utvalg populære Oakley modeller som Jawbreaker, Sutro, Encoder, Holbrook og Radar som passer til både dame, herre og barn. Mulighetene er mange, også for deg som har behov for glass med styrke. I nettbutikken får du alltid fri frakt og gratis retur med 90 dagers åpent kjøp. Kom gjerne innom oss i butikk for å få hjelp til å finne akkurat den modellen som passer deg og ditt behov best.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk