Interoptik Nymark Volda

Adresse

Halkjelsgate 20

6100 Volda

Telefon og e-post

Telefon: 70 07 60 19

E-post: nymark@interoptik.no

Åpningstider

Åpningstider

Mandag - onsdag og fredag kl. 09:00 - 17:00

Torsdag kl. 09:00 - 18:00

Lørdag kl. 10:00 - 15:00

Interoptik Nymark i Volda ligger i Halkjelsgata, mellom kyrkja og Spinneriet. Vi har gode parkeringsmogleiheiter rett utanfor butikken.

Vi er dei einaste på Søre Sunnmøre som tilbyr optomap. Vi er tilsaman 3 optikarar med kontaktlinsekompetanse, herav ein med mastergrad, og vi har to Brillestylistar for å sikre at du finner dei brillene, linsene og solbrillene som er rett for deg!

Vi har nylig starta å tilby Drømmelinser.

Butikken i Volda er ein moderne butikk som tilbyr det siste innan briller, kontaktlinser og solbriller. Vi har eit stort utval av briller til voksne og barn. Butikken har til ei kvar tid dagslinser i dei fleste styrkar på lager. 

Hjå oss finner du merkevarer som Dior, Gucci, Tom Ford, Silhouette, Porsche, Ray-Ban, Adidas, Gant, Per Spook, Carerra, Fleye, Kilsgaard, Oregreen og mange fleire!

Butikken har moderne utstyr for synundersøking, som skal sikre deg ei god augehelsekontroll. Saman med mange flotte briller gjer dette at vi kan gi deg den best mulige synshjelpa.

Interoptik Nymark er ei familieid bedrift som har eksistert sidan 1937, først i Risør, i tre generasjonar. Abraham Nymark starta den første butikken i Volda i 1952. I 2006 opna vi butikk i Fosnavåg.

Velkomen!

BESTILL TIME
MØT DE ANSATTE

John Abraham Nymark

Optikar og spesialitet innen allmennoptometri

Gitte Nymark

Optikar

Hans Nymark

Optikar

Inger Nymark

Butikkmedarbeider

Eldrid Folkestad

Brillestylist

Anne Krumsvik

Brillestylist