Interoptik Nymark Volda

Interoptik Nymark Volda

Hamnegata 21A

6100 Volda

Åpningstider

Mandag- onsdag og fredag 10:00-17:00

Torsdag: 10:00-18:00

Lørdag: 10:00-15:00

Bestill time hos oss
Se oversikt på kart

Interoptik Nymark i Volda ligger i Halkjelsgata, mellom kyrkja og Spinneriet. Vi har gode parkeringsmogleiheiter rett utanfor butikken.

Vi er dei einaste på Søre Sunnmøre som tilbyr optomap. Vi er tilsaman 3 optikarar med kontaktlinsekompetanse, herav ein med mastergrad, og vi har to Brillestylistar for å sikre at du finner dei brillene, linsene og solbrillene som er rett for deg!

Vi har nylig starta å tilby Drømmelinser.

Butikken i Volda er ein moderne butikk som tilbyr det siste innan briller, kontaktlinser og solbriller. Vi har eit stort utval av briller til voksne og barn. Butikken har til ei kvar tid dagslinser i dei fleste styrkar på lager. 

Hjå oss finner du merkevarer som Dior, Gucci, Tom Ford, Silhouette, Porsche, Ray-Ban, Adidas, Gant, Per Spook, Carerra, Fleye, Kilsgaard, Oregreen og mange fleire!

Butikken har moderne utstyr for synundersøking, som skal sikre deg ei god augehelsekontroll. Saman med mange flotte briller gjer dette at vi kan gi deg den best mulige synshjelpa.

Interoptik Nymark er ei familieid bedrift som har eksistert sidan 1937, først i Risør, i tre generasjonar. Abraham Nymark starta den første butikken i Volda i 1952. I 2006 opna vi butikk i Fosnavåg.

Velkomen!

Les mer

 • Ansatt hos Interoptik Nymark Volda

  John Abraham Nymark

  Optikar og spesialitet innen allmennoptometri

 • Ansatt hos Interoptik Nymark Volda

  Gitte Nymark

  Optikar

 • Hans Nymark

  Optikar

 • Inger Nymark

  Butikkmedarbeider

 • Ansatt hos Interoptik Nymark Volda

  Eldrid Folkestad

  Brillestylist

 • Ansatt hos Interoptik Nymark Volda

  Anne Krumsvik

  Brillestylist