Solbriller med styrke gjør at du kan se klart og behagelig når solen skinner. Solbrillene beskytter øynene dine mot farlige UV-stråler, og ser ut som helt vanlige solbriller. Visste du at du også kan få solbriller med progressive glass?

Hvorfor solbriller med styrke?

Alle som bruker briller bør ha en solbrille med styrke til dager med sol eller skarpt lys ute. Det er ingen grunn til at du skal se dårligere når du bytter fra briller til solbriller. I de aller fleste situasjoner har du behov for et godt syn - også når solen skinner. I disse solbrillene setter vi inn brilleglass i dine styrker med farge og UV-beskyttelse. Utvalget av solbriller som egner til dette er stort, og vi finner den solbrillen som passer deg og dine behov. Kom innom din nærmeste Interoptik-butikk for å kjøpe solbriller med dine styrker i glassene.

Se et utvalg av hvilke solbriller solbriller som kan fås med styrke her

Beskytt øynene dine året rundt

Hos Interoptik finner du et stort utvalg av merkesolbriller for tilpasning med din egen brillestyrke, og flere merker kan tilby skreddersydde solbrilleglass. Husk at du trenger solbriller som beskytter øynene mot solens UV-stråler året rundt!

Les mer: Hvorfor bruke solbriller året rundt?

Besøk en av våre butikker for å få hjelp til å finne solbrillen og solbrilleglasset som passer best for deg og ditt syn.

Solbriller med styrke til dame

Når det kommer til solbriller med styrke til damer, er valgmulighetene store og designene varierte. Fra klassiske former som cateye til mer moderne og dristig design, finnes det solbriller for enhver smak. I tillegg til å finne riktig styrke på glassene får du hos Interoptik også hjelp fra Brillestylist til å finne solbrillen som komplementerer din ansiktsform og personlige stil.

Solbriller med styrke til herre

Menn som har behov for styrke i solbrilleglassene har også et bredt spekter av design og merker å velge i. Fra tradisjonelle pilotbriller eller wayfarer-stiler til mer moderne eller sportslige design, er det en solbrille som egner seg for enhver manns behov og preferanser. Komfort og funksjonalitet er ofte like viktige som stil når det gjelder å velge det perfekte paret.

Ray-Ban med styrke

Ray-Ban er et ikonisk merke innen solbriller, og deres sortiment inkluderer også solbriller med mulighet for styrke. Med kvalitetsmaterialer og tidløs design er Ray-Ban solbriller et populært valg blant både kvinner og menn som ønsker å kombinere stil med funksjonalitet. Fra klassiske modeller som Wayfarer til mer moderne alternativer, tilbyr Ray-Ban et bredt utvalg av solbriller som kan fås med styrke som passer enhver smak.

Polariserte solbriller med styrke

Polariserte solbriller er ideelle for deg som ønsker UV-beskyttelse mot skadelige stråler samtidig som de reduserer gjenskinn og øker kontrasten. Disse solbrillene er spesielt nyttige for aktiviteter som kjøring, fiske eller ski, der reflektert og blendende lys kan være særlig forstyrrende. Med polariserte solbriller med styrke kan du nyte klarheten og komforten uansett aktivitet eller miljø.

Kjøpe eller bestille solbriller med styrke på nett

Hos Interoptik får du god hjelp i butikk til å bestille briller og solbriller som er riktige for deg og dine behov. I nettbutikken kan du kun kjøpe solbriller uten styrke - se utvalget her. Du kan også orientere deg i hvilke solbriller som egner seg for styrkeglass her.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk