For å finne rett brille ser vår Brillestylist først og fremst på ansiktsformen. Ut ifra din ansiktsform finner vi sammen briller som bevarer harmonien i ansiktet ditt samtidig som din personlige stil forsterkes og fremheves.
 • Ansiktsfasonger Oval
  Briller til deg med oval ansiktsform
  Kinnbenene dine er mest markert og du har en mer markert panne enn kjeveparti. Stangfestet på innfatningen kan stå både høyt og midt på brillen. Se på ansiktets lengde og kjevepartiets markering.
 • Ansiktsfasonger Oval
  Briller til rund ansiktsform
  Du har myke linjer med kinnbena som det mest markerte punktet i ansiktet. Ansiktet er nesten like bredt som det er høyt. Velg en innfatning med høyt stangfeste og som skrår inn mot haken. Den vil gjøre underansiktet smalere.
 • Ansiktsfasonger rektangulært
  Smal eller rektangulær ansiktsform
  Ansiktet ditt er smalt med litt markerte kinnben. Eventuelt like linjer mellom panne, kinnben og kjeveparti. Innfatningen bør ha god dybde i glassene for å samle ansiktet. Stangfestet bør stå lavt eller midt på brillen.
 • Ansiktsfasonger Kvadrat
  Brillene til kvadratisk ansiktsform
  Du har like linjer mellom panne, kinnben og kjeveparti. Ansiktet blir mest harmonisk med en innfatning som har høyt stangfeste og som skrår inn mot haken/ kjevepartiet. Unngå helt firkantete eller helt runde briller.
 • Ansiktsfasonger hjerteformet
  Briller til hjerteformet ansiktsform
  Du har like linjer mellom panne og kinnben, samt et smalt hake- og kjeveparti. Pannen din er markert, og du kan ofte ha et lite underansikt. Velg en innfatning med myke former og stangfeste plassert midt på brillen. Dette gir en tydelig markering til et smalt kjeveparti.
 • Ansiktsfasonger diamant
  Briller til et diamantformet ansikt
  Kinnbenene er det mest markerte i ansiktet ditt, og du har et smalt kjeve- og panneparti. Velg en innfatning med myke former og lavt stangfeste. Dette gir mer markering til det smale kjeve-/ hakepartiet. Innfatningen bør ha litt dybde i glassene slik at lengden på ansiktet føles riktig.
Optiker med otpomapbilde

Utvidet synsundersøkelse med optomap

veil. pris 1190,-

Bestill time

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Årets brillemote

Gå ikke glipp av de største brilletrendene dette året!

Ung kvinne med briller

Våre Brillestylister hjelper deg!

I alle våre butikker tilbyr vi deg eksperthjelp av en Brillestylist til å finne brillen eller solbrillen som passer best til deg.

Brillestylist

Se de lekreste brillene til dame

Se et utvalg av briller til dame, og prøv dem i din nærmeste Interoptik-butikk.

Dame med briller

Se de de nyeste brillene til menn

Ta en titt på et utvalg briller, og prøv dine favoritter i din nærmeste Interoptik-butikk.

Voksen mann med briller