Interoptik Gjøvik

Interoptik Gjøvik

Storgt. 5

2815 Gjøvik

Åpningstider

Mandag - fredag: kl. 09:00 - 17:00

Torsdag: kl. 09:00 - 19:00

Lørdag: kl. 10:00 - 15:00

(Egne åpningstider i høytider og helligdager)

 

Bestill time hos oss

Vi fyller 40 år og feirer med å gi deg 40% på alle glass!

Spar inntil kr 4900 på progressive brilleglass og kr 2300 på enstyrkeglass ved kjøp av komplett brille. Gjelder også på solbriller med styrke. Tilbudet gjelder t.o.m. 18.mai .

Voksen dame med briller

Din optiker i Gjøvik

Velkommen til Interoptik Gjøvik! I nyoppussede lokaler i Storgata tilbyr vi en grundig undersøkelse av syn og øyehelse med Optomap netthinnebilde. Synet ditt skal følge deg gjennom hele livet, og vi ønsker å gi deg den beste oppfølging på veien. Hos oss har vi svært høy fokus på fagkompetanse, trygghet og service.

Briller og solbriller

I tillegg til synsundersøkelse og fokus på øyehelse vil du alltid finne et rikt og spennende utvalg av briller og solbriller i alle prisklasser her hos oss. Vi gir deg gode råd om hvilken brille eller solbrille som passer din ansiktsform best samtidig som vi sørger for å finne det produktet som passer best med din livsstil – enten det gjelder arbeid eller fritidsaktiviteter. Du kan velge mellom briller og solbriller fra noen av de største motehusene, som for eksempel som Gucci, Oakley, Ray-Ban®, Maui Jim, Marc Jacobs og Tom Ford.

Kontaktlinser

Enten du er en erfaren linsebruker, eller om kontaktlinser er helt nytt for deg, vil du få grundig opplæring, veiledning og jevnlig oppfølgning hos din optiker på Gjøvik. Du kan være trygg på at vi finner den kontaktlinsen som passer best for deg og ditt behov.

Velkommen til Interoptik Gjøvik!

Les mer

  • Ansatt hos Interoptik Gjøvik

    Christian Nordberg

    Optiker/Eier