Interoptik Orkanger Ur & Optikk

Interoptik Orkanger Ur & Optikk

Amfi Orkanger

7300 Orkanger

Åpningstider

Man - fre: 09:00 - 20:00

Lørdag: 09:00 - 18:00

Bestill time hos oss

Interoptik Orkanger Ur og Optikk er en familieeid bedrift siden 1949 med sin opprinnelse på Oppdal. I 1959 oppsto Orkanger Ur og Optikk på Orkanger av Anny og Verner Svensson. Hun som optiker og han som urmaker.

Arne Svensson videreførte faget, etter sin mor, som optiker og tok gradvis over styringen av familiebedriften sammen med sin kone Tordis.

I 2004 kom tredje generasjon inn med Kolbein, deretter Tor Arne i 2010, og siden 2015 har de to brødrene drevet den faglige kompetansen i familiegeskjeften videre.

Hos oss har vi svært høy fokus på fagkompetanse, trygghet og service.

Vi ønsker å gi deg den beste oppfølging på veien og vi tilbyr utvidet synsundersøkelse med det nyeste innen digitalt utstyr med tverrsnittanalyse (OCT) og netthinnekameraet Optomap, samt tørre øyne konsultasjon, som skal sikre deg en god øyehelsekontroll.

Et Optomap netthinnebilde dekker nesten hele netthinnen på en gang, og kan hjelpe din optiker med å oppdage tegn på øyesykdommer på et tidlig stadium. Undersøkelsen passer til alle, også barn. Bilder av netthinnene lagres digitalt og brukes senere for sammenligning og oppfølging. Vi har fokus på høy faglig ekspertise og våre optikere er hele tiden oppdatert på det nyeste innen optometri og kontinuerlig videreutdanning. Vi kan derfor tilby deg som kunde en utvidet synsundersøkelse, et bredt utvalg av innfatninger, solbriller og kontaktlinser.

Våre synsrådgivere og sertifiserte Brillestylister er her for å gi deg en flott service og god kundeopplevelse når de skal finne nettopp din brille eller solbrille. 

På verkstedet vårt sliper vi brillene selv. Vi har også et stort lager av høykvalitetsglass som gjør at du kan få brillen din på en time!

Vi holder til på Amfi Kjøpesenter i 1. etasje på Orkanger og har gode parkeringsmuligheter, både innendørs i gratis parkeringshus eller utendørs rundt senteret.

Velkommen til oss!

Les mer

 • Kolbein Svensson

  Daglig leder/Optiker med kontaktlinsekompetanse

  Tredje generasjon optiker. Uteksaminert ved USN, Universitetet i Sørøst-Norge i 2003. Han har rekvireringsrett for diagnostiske midler. Ekspertise: Spesiallinser, keratoconus, drømmelinser, kontaktlinser, tørre øyne, barn og syn, filterbriller, databriller, svaksyntoptikk, synsundersøkelser, samsyns-trening, verkstedarbeid og skytterbriller.

 • Tor Arne Svensson

  Daglig leder/ Optometrist MSc med kontaktlinsekompetanse

  Tredje generasjon optiker. Uteksaminert ved USN, Universitetet i Sørøst-Norge i 2008 og Salus University i Pennsylvania 2013. Han har rekvireringsrett for diagnostiske midler. Ekspertise: Spesiallinser, keratoconus, drømmelinser, kontaktlinser, tørre øyne, barn og syn, filterbriller, databriller, svaksyntoptikk, synsundersøkelser, samsyns-trening, sliping, lodding og verkstedarbeid.

 • Else Rødset Svensson

  Optometrist MSc med kontaktlinsekompetanse

  Uteksaminert ved USN, Universitetet i Sørøst-Norge i 2010 og Salus University i Pennsylvania 2013. Hun har rekvireringsrett for diagnostiske midler. Ekspertise: Spesiallinser, keratoconus, drømmelinser, kontaktlinser, tørre øyne, barn og syn, filterbriller, databriller, svaksyntoptikk og synsundersøkelse.

 • Tordis Svensson

  Synsrådgiver

  Tordis har vært ansatt i bedriften siden 1994 og har 28 års erfaring i bransjen. Hun finner brillen som passer nettopp din ansiktsform, farger og stil. Ekspertise: Innkjøpsansvar, valg av rett innfatning, mote, form og farge, service og kundebehandling, reparasjoner og vedlikehold av briller.

 • Bente Estensvoll

  Synsrådgiver

  Bente har vært ansatt siden 2004. Hun finner brillen som passer din ansiktsform, farger og stil. Ekspertise: Valg av rett innfatning, mote, form og farge, service og kundebehandling, reparasjoner og vedlikehold av briller, glass, kontaktlinser og kontaktlinseopplæring.

 • Janne Karin Bakkan

  Synsrådsgiver/Brillestylist

  Janne er sertifisert brillestylist®. Hun finner brillen som passer din ansiktsform, farger og stil. Janne har vært ansatt siden 2007. Ekspertise: Sliping av briller, glass, reparasjoner og vedlikehold av briller, kontaktlinser og kontaktlinseopplæring, valg av rett innfatning, mote, form og farge, service og kundebehandling.

 • Hanne Kvam

  Synsrådgiver/Brillestylist

  Hanne er sertifisert brillestylist®. Hun finner brillen som passer din ansiktsform, farger og stil. Ekspertise: Reparasjoner og vedlikehold av briller, kontaktlinser, valg av rett innfatning, mote, form og farge, service og kundebehandling. Hanne har vært ansatt siden 2021.

 • Mona Fossum

  Synsrådgiver/Brillestylist

  Mona er sertifisert brillestylist®. Hun finner brillen som passer din ansiktsform, farger og stil. Ekspertise: Sliping av briller, reparasjoner og vedlikehold av briller, kontaktlinser, valg av rett innfatning, mote, form og farge, service og kundebehandling. Mona har vært ansatt siden 2021. 

 • Veronica Iren Svensson

  Kontormedarbeider

  Veronica har vært ansatt i bedriften siden 2010. Ekspertise: Kontor, personalansvar, service og kundebehandling