Interoptik Futura

Interoptik Futura

ALTI Futura

Industrivn. 17

6517 Kristiansund

Åpningstider

Mandag - fredag kl. 10:00 - 20:00

Lørdag kl. 10:00 - 18:00

Bestill time hos oss

Vi ønsker deg velkommen til en nyoppusset butikk i et hyggelig miljø. Hos oss får du gjennomført øyehelseundersøkelse med topp moderne utstyr for en grundig og god øyehelsevurdering. Vi har lang erfaring med spesiallinser, progressive linser og Drømmelinser. I tillegg har vi synsundersøkelsesrom tilrettelagt for rullestolbrukere og vi tar førerkorttest.

Vi som jobber her er tydelig opptatt av ditt ve og vel, og våre medarbeidere har lang erfaring og holder seg faglig oppdatert til en hver tid. Vår ansvarlige optiker ble kåret til årets kliniker i Interoptik 2017.
Motebevisste og løsningsorienterte er vi alle, og med et team her som har en veldig god kompetanse, er vi godt rustet til å gi deg den beste opplevelsen.

Molde synskirurgi er vår samarbeidspartner når det gjelder operasjon av synet. De fleste forundersøkelsene og etterkontrollene vil bli utført lokalt i vår butikk i Kristiansund. Selve inngrepet og operasjonen gjennomføres i Molde. Der har vi en klinikk med nytt og topp moderne utstyr for de fleste typer operasjoner. Klinikken er utstyrt for operasjoner innen laser, og andre teknikker som bytte av øyelinsen og innsetting av forkammerlinse. Dermed kan vi i dag operere de som tidligere har blitt avvist grunnet for tynne horhinner, høye styrker eller alderslangsynthet.

 

Interoptik Futura ligger i andre etasje på ALTI Futura i Kristiansund. 

Interoptik futura

Les mer

 • Anders Oxaas

  Optiker med kontaktlinsekompetanse

  Utdannet optiker fra HiBu i Kongsberg i 1993. Jobbet hos Interoptik Futura siden 1998. Med bred kompetanse innen optometri, har han i tillegg medikament godkjenning. Hans engasjement i kundene sine er en glede å få ta del i. Er innovativ i å tilby og foreslå synsløsninger, og har god erfaring til å se hva som passer den enkelte kunde.

 • Eirin Sunniva Sjøasæther

  Brillestylist og optikerassistent

 • Aina Therese Bjøringsøy

  Daglig leder

 • Elin Wasmuth Hansen

  Brillestylist

 • Gunn Wenche Gaarde

  Brillestylist

 • Karoline Sjøasæther

  Ekstrahjelp

 • Emilie Tømmervåg

  Ekstrahjelp

 • Taerlaw Kinny

  Optiker