Interoptik gir deg trygg og enkel linsebruk til konkurransedyktige priser.

Er kontaktlinser nytt for deg, eller er du en dreven linsebruker?

Da har du kommet til rett sted. Hos Interoptik finner du et bredt utvalg kontaktlinser av høy kvalitet. Kontaktlinsene er de nyeste og mest komfortable på markedet og dekker et bredt sprekter av linsebehov som linser for skjeve hornhinner, flerstryrke linser, fargelinser, harde linser og mye mer.

Linseavtalen

Kontaktlinser hjem til deg regelmessig.

Voksen dame tar på kontaktlinser

Opplæring i bruk av kontaktlinser

Bestill en time for nytilpasning av kontaktlinser hos en av våre høyt faglig kompetente optikere for anbefalinger om hvilke kontaktlinser som passer deg og dine behov. Optikeren vil beregne styrken og krumningen på kontaktlinsene samt gi deg opplæring i hvordan du håndterer linsene ved på- og avtaking. Du vil bli innkalt til regelmessige kontroller slik du får en trygg oppfølging av din øyehelse som linsebruker.

Les også:

Visste du at som linsekunde bør du gå til årlige kontroller hos optikeren?

Vi anbefaler årlige kontroller av øyehelse til linsebrukere, og utvidet synsundersøkelse med bilder av netthinnen annet hvert år. Barn, ungdom og døgnlinsebrukere har ofte halvårlige kontroller. For å ta best mulig vare på din øyehelse vil din optiker anbefale tidsintervall for kontrollene tilpasset ditt syn og de kontaktlinsene du bruker.

Bestill en utvidet synsundersøkelse med optomap

veil. kr 1190,-

Optiker med otpomapbilde

Finn din nærmeste Interoptik-butikk