«Jeg må undersøke øynene mine, jeg tror jeg trenger briller, men hvilken optiker skal jeg velge?» Du lurer nok på hva som skiller oss fra de andre optikerkjedene. Vi i Interoptik er trygge på hvorfor og hvordan vi skiller oss ut - til det beste for deg og din øyehelse. Når du velger oss kan du være like sikker som oss på at synet ditt er i de beste hender.

Det finnes optikere. Og det finnes Interoptikere.

 • Vi i Interoptik kommer engasjert på jobb hver dag for å ta vare på synet ditt. Er det en ting vi alle har felles er det at synet vårt stadig endrer seg. Det du så klart som 20-åring er ikke like klart når du er i 40-årene, og det du så klart i 40-årene er ikke like klart når du er i 70-årene. Synet er en av dine viktigste sanser, i hverdagen, i skole-,studie- og jobbsammenheng, under fritidsaktiviteter sommer som vinter, på bilturen og under familiemiddagen. Interoptik følger både synet ditt og øyehelsen din grundig - slik at du kan se lyst, og klart, på livet.

 • Alle Interoptik-butikker har autoriserte optikere, alle tilbyr synsundersøkelse, briller og kontaktlinser. Vi benytter den nyeste teknologien, og har stor interesse for faget vårt. Interoptik er den aktøren som setter av mest tid til selve synsundersøkelsen og som aktivt benytter avansert utstyr til undersøkelsen. Vi har regelmessig kursing og etterutdanning av alle våre optikere og butikkmedarbeidere i form av faste fagdager. I tillegg er vi også også eneste aktør som har satt behandling av tørre øyne i system som et klinisk konsept med personlig behandlingsplan. Interoptik har tilgang til et rikt vareutvalg - også dette bidrar til at vi skiller oss ut i bransjen.

 • Interoptik satser på faget og setter av god tid, 45- 60 min, til hver enkelt pasient. På denne tiden sørger vi for en grundig behovsavdekking, undersøkelse og kommer med råd om de beste løsningene for deg og ditt syn. Våre optikere måler trykket i øyet, samsyn og alltid synsfeltet ditt. Med synsfeltmåling, eller perimetri som det heter på fagspråket, kan vi vurdere både størrelsen og følsomheten på synsfeltet. Ved hjelp av et perimeter undersøker vi blant annet synsnerven og synsbanen for å sjekke om det foreligger et synsfeltutfall. Da tester vi blant annet lysfølsomheten med lysglimt av varierende intensitet i gitte punkter i synsfeltet. Vi inspiserer ditt ytre øye med spaltelampemikroskop.

  De aller fleste av våre Interoptik-butikker har også OCT. Dette er en type scanning hvor man ser et tverrsnitt av øyet og dermed kan kartlegge øyets bakre del og netthinnen samt måle tykkelsen på denne. Dette brukes som oftest dersom vi avdekker noe på netthinnebildet, optomap- scannet, som bør undersøkes nærmere.

  Plages du av tørre øyne utfører vi egne undersøkelser med påfølgende personlig behandlingsplan.

  Les mer om: Slik kan tørre øyne behandles med E-Eye lysbehandling

 • I tillegg til å bestemme din brille- og linsestyrke, samt type brilleglass og linser, har vi en meget grundig øyehelseundersøkelse: Vi har optomap i våre butikker. Optomap er et avansert digitalt kamera som scanner netthinnen din. I ett og samme scan får vi bilde av både sentrale og perifere deler av netthinnen. Dette kan bidra til å avdekke eventuelle øyesykdommer på et tidlig stadium. De fleste andre aktørene i optikerbransjen reklamerer for netthinnebilder som kun tar bilde av den sentrale delen av netthinnen, men det er ingen øyeundersøkelse som er mer avansert en optomap.

  Les mer om: Optomap-scan

Interoptik - en innovatør i optikerbransjen

For Interoptik har fag og fokus på øyehelse alltid vært den store motivasjonen i hverdagen. Å kunne hjelpe folk med å se bedre synes vi er en fantastisk oppgave! Vi investerer fortløpende i ny teknologi innen optisk utstyr, og med den spissede faglige kompetansen blant våre ansatte, kan du være trygg på at synet ditt alltid vil være i de beste hender hos din personlige optiker i Interoptik - gjennom hele livet.

Optiker med otpomapbilde

Utvidet synsundersøkelse med optomap

veil. pris 1190,-

Bestill time

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Interoptikeren:

 • Med øyne for detaljer:
  En Interoptiker vil hjelpe deg med å finne den brillen som kler og passer deg best.

 • To ører til å høre med:
  Driver du med sport? Glad i mote? Leser du mye? En Interoptiker lytter til dine behov og gir deg løsninger tilpasset livet du lever.

 • Hjertet banker for faget:
  En Interoptiker er engasjert og oppdatert i synsteknologi, øyehelse og den siste brillemoten. Hjertet banker litt ekstra når vi snakker fag.

 • Et smil om munnen:
  En Interoptiker skal ha de mest fornøyde kundene. Derfor strekker vi oss langt for at du skal få en god opplevelse i møte med oss.

 

Visste du at en autorisert optiker er helsepersonell?

Hos Interoptik er det alltid en autorisert optiker som utfører synsundersøkelser, undersøkelser av din øyehelse og ulike behandlinger. Du kan være trygg på at synet ditt er i de beste hender hos din personlige optiker i Interoptik – gjennom hele livet.