Vi tilbyr markedets mest avanserte og presise måling av hornhinnens fasong og tykkelse. Dette hjelper oss til å velge den kontaktlinsen som har best passform til akkurat ditt øye. I tillegg kan vi skreddersy kontaktlinser som lages ved at en 3D- måling sendes direkte til linseprodusenten.

Slik kartlegges hornhinnens fasong

Vårt Pentacam-instrument scanner strukturene i fremre del av øyet ditt ved hjelp av et roterende kamera. Det tas opp til 250 bilder som deretter smeltes sammen til et 3D bilde av øyets fasong. Drømmelinser, som korrigerer ditt syn mens du sover, og avanserte myke og harde kontaktlinser lages ved å benytte denne teknologien.

Vi har spesial kompetanse i tilpassing av myke og harde linser til pasienter med Keratokonus, Pellucid Marginal Degenerasjon, og andre former for hornhinneanomalier. Her benytter vi også Pentacam tomografi i arbeidet med å sikre optimalt tilpassede linser. Apparatet kartlegger ikke bare hornhinnens fasong, men også senehinnen. Dette gjør det lettere å tilpasse såkalte sklerale kontaktlinser.

Kartlegging av horninnens tykkelse og andre strukturer i øyets fremre segment er også nyttig i vurdering og oppfølging av pasienter med grå stær og grønn stær.

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Bestill en synsundersøkelse i dag

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Drømmelinser, sov søtt - se bedre

Drømmelinser, også kalt nattlinser er kontaktlinser du sover med om natten og tar av om morgenen, og som faktisk bremser utviklingen av nærsynthet!

sovende gutt astronaut