Kontaktlinser gir frihetsfølelse

28. NOVEMBER 2018

Kontaktlinser i hverdagen

Det er ingen tvil om at kontaktlinser er praktisk. For Lillian gir linsene også en følelse av frihet og god komfort gjennom hele dagen – både på jobb og som aktiv småbarnsmor.

Lillian Norheim Tollaksen bruker store deler av arbeidsdagen til møter og jobbing foran dataskjerm. Hun har brukt kontaktlinser helt siden ungdomstiden. – Det er så mye positivt med linser. Jeg slipper dugg på brilleglass sommer som vinter. Vi er ofte på hytta på fjellet og står på ski. Kontaktlinser er så praktisk!

Nye kontaktlinser ga stor forskjell

Lillian har testet flere forskjellige kontaktlinser opp gjennom årene. Den siste tiden har hun brukt ACUVUE® OASYS 1-Day. Dagslinsene er lettvinte, og Lillian er godt fornøyd. – Linsene er behagelige å ha på, og jeg merker en endring fra linser jeg har brukt tidligere. Før følte jeg at øynene både ble tørre og slitne på kvelden, jeg valgte derfor ofte å ta linsene av. ACUVUE® OASYS 1-Day fukter og er komfortable, og øynene føles sjelden tørre. Disse kontaktlinsene har det lille ekstra, og det utgjør den store forskjellen, synes jeg. Linsene passer godt i hverdagen min, som består av tidlige morgener og lange dager. Lillian har fått god hjelp og oppfølging hos Interoptik Jessheim. – Jeg føler meg ivaretatt og trygg på at optikeren gjør det beste for øyehelsen min.

Frihetsfølelse med linser!

Ettermiddagene preges av å være en familie på fire. Middag, lekser, henting og levering av barn til forskjellige aktiviteter er vanlige innslag. Innimellom dette forsøker Lillian å få seg en løpetur et par ganger i uka. - Jeg tenker ikke over at jeg har på linser. For meg gir linser en herlig frihetsfølelse. Med linseavtalen fra Interoptik blir det mindre å huske på i en travel hverdag, siden nye kontaktlinser månedlig dukker opp i Lillians postkasse. – Jeg har nettopp fått meg Linseavtalen. Det er lurt, i og med at jeg flere ganger har innsett at jeg bare har noen dager igjen og må haste til optiker for nye kontaktlinser.

Les mer om: Kontaklinser hos Interoptik

Enkelt og behagelig med kontaktlinser

Selv om Lillian nå har brukt linser i mange år husker hun fremdeles da hun skulle prøve dem for første gang. – Det er naturlig å være litt redd for å styre med øynene. Det er klart det var litt ubehagelig i starten, men det gikk fort over. Lillians mann bruker briller, og hun vil gjerne at han prøver kontaktlinser. – Han er voksen og har aldri prøvd. Han bruker alpinbriller utenpå brillene sine, han. – Jeg oppfordrer ham stadig til å prøve. Jeg er overbevist om at han, og alle andre brillebrukere som gir det et forsøk, skjønner hvor enkelt og behagelig det faktisk er. Bare prøv!

Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering av klasse 1 eller klasse 2 som bidrar til å beskytte skadelige UV-stråler fra å komme inn i hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser er IKKE en erstatning for beskyttende UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, fordi de ikke dekker hele øyet og det omkringliggende området. Du bør fortsette å bruke UV-Absorberende øyebeskyttelse som anbefalt av din optiker.

Les mer om: Slik lykkes du med kontaktlinser

Med linseabonnement har du disse fordelene:

  • Årlig øyehelseservice inkludert
  • Første måned er uten kostnad
  • Levering rett hjem
  • 20% rabatt på solbriller og briller
  • Fleksibilitet ved deltidsabonnement
  • om du ikke bruker linser hver dag
  • Visste du at ACUVUE® OASYS er det mest solgte kontaktlinsemerket i verden, og er ubeseiret innen komfort?
  • Visste du at den unike HydraLuxe™-teknologien i endagslinsen integreres med øyets naturlige tårefilm og bidrar til å holde den stabil hele dagen for utmerket komfort og syn?
Vil du vite mer om kontaktlinser? Finn din nærmeste Interoptiker her