Er du en av dem som bruker linser, men som merker at styrken i linsene ikke er tilstrekkelig når du skifter mellom å se på nært hold og større avstander? Fortvil ikke – du trenger kanskje ikke å bytte ut linsene med briller. Progressive kontaktlinser har soner med ulik styrke slik at du ser godt, uansett avstand. Kanskje progressive kontaktlinser er den beste løsningen for deg?

Progressive linser for en enklere hverdag

Progressive kontaktlinser, eller multifokale linser som det heter på fagspråket, er utviklet for at du skal kunne se godt på nær, mellomavstand og lang avstand. DAILIES TOTAL1® Multifocal kontaktlinser er designet for å fokusere på ulike avstander. Det betyr at du for eksempel kan lese tekstmeldinger, lese bok, se veiskilt eller få øye på gjenstander langt unna – med én og samme kontaktlinse.

 • DAILIES TOTAL1® Multifocal passer for både langsynte og nærsynte, men også for deg som kanskje bare har behov for lesebriller. DAILIES TOTAL1® kontaktlinser er et godt valg til bruk under aktiviteter som sykling, løping eller andre fritidsaktiviteter som stiller krav til et godt syn. Du vil oppleve at øynene dine føles komfortable hele dagen takket være en unik fuktgivende egenskap i kontaktlinsen. DAILIES TOTAL1® Multifocal passer utmerket til deg med aldersrelatert langsynthet, presbyopi. Dette er en naturlig synsforandring som begynner i 40-årene. Du vil ofte legge merke til at du må holde telefon, avis eller bok på avstand for å kunne lese klart. Progressive linser kan være løsningen for deg!

  • Nye, friske linser hver dag – du slipper rengjøring av linsene.
  • Supert supplement til briller, til daglig eller sporadisk bruk.
  • Passer utmerket til alle slags aktiviteter som for eksempel sport, arbeid, lek eller fest.
  • Passer for deg som er nærsynt, langsynt eller aldersrelatert langsynthet (presbyopi).
  • Kontaktlinsen har høy komfort takket være sine unike fuktgivende egenskaper.
  • 9 av 10 brukere er enige om at de ikke kjenner at de har på linsene.

Det er aldri for sent å begynne med kontaktlinser

Hos optikeren din vil du får en grundig opplæring i hvordan du skal sette linsen på øyet, og hvordan du ivaretar en sunn øyehelse. Progressive kontaktlinser blir stadig mer populært også blant voksne brukere. Noen har brukt linser tidligere, mens andre har kun brukt briller eller ikke noen form for synshjelpemiddel i det hele tatt. I Interoptik har vi linsetilpasninger for førstegangsbrukere i 80-års alderen også. Progressive kontaktlinser passer stort sett alle, og frihetsfølelsen linsene bringer med seg er nok sterkt medvirkende til at stadig flere får øynene opp for denne muligheten.

Tid for undersøkelse?

Finn ledig time til synsundersøkelse, tørre øyne eller kontaktlinsekontroll

Dame med kontaktlinser

Finn din Interoptik-butikk