Har du vært så heldig å motta et gavekort fra Interoptik i gave? Dette er en gave det ligger stor omsorg bak. Enten du vil bruke gavekortet på en synsundersøkelse, linser eller et par flunkende nye solbriller, er meningen bak den samme – at du skal få muligheten til å ta vare på syn og øyehelse.

Du velger selv om du vil bruke hele gavekortet på en gang, eller om du ønsker å legge til en ekstra sum selv om du har behov for det. En ting er sikkert: Et gavekort kommer garantert godt med! Du kan benytte deg av våre gavekort i alle våre fysiske Interoptik-butikker over hele landet.

Dette kan du bruke gavekortet ditt på hos Interoptik

Kliniske undersøkelser:

Produkter til glede og nytte:

Husk at gavekortet ikke kan løses inn i kontanter, og at du passer på å benytte deg av gavekortet innen utløpsdatoen. Denne finner du bak på kortet.

Ønsker du kjøpe et gavekort til noen du bryr deg om? Kjøp gavekort til valgfritt beløp året rundt i din nærmeste Interoptik-butikk.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn

Sesongens trender

Gå ikke glipp av de største brilletrendene denne sesongen!

Eldre dame med briller