Kortere dager, snøkledde omgivelser, varme gensere og ikke minst festsesongen melder sin ankomst. Julebord, julefeiring og nyttår er like rundt hjørnet, og det samme er den kalde og mørke årstiden. Lys opp både hverdagen og festantrekket med en stilfull brille! Vi veileder deg gjennom brillemoten som gjelder i vinter.

Make a statement – La brillene ta hovedrollen

Selveste Jackie O ville nok strålt om kapp med solen av stolthet og begeistring over de store solbrillene og brillene som preger motebildet nå. Med en statementbrille fra for eksempel Gucci, Prada eller Saint Laurent legger du antrekkets blikkfang til øynene dine.

Utforsk gjerne trenden med en geometrisk brille eller en med en kraftig og fargerik innfatning.

Fornyede former

I vinter kan du gjerne leke deg med nye former og fasonger. ‘New rounded square’ er en oppdatering av den klassiske rektangulære brillen og med avrundede hjørner sørger den for at fasongen passer til flere ansiktsfasonger. En annen klassisk brille med en twist er årets cateye-modeller med det lille ekstra. Dette er en takknemlig brillefasong som kan gi ansiktet ditt et løft og et feminint uttrykk. En av de største innfatningstrendene for sesongen er derimot ovale briller som får deg til å se både trendy, sofistikert og stilfull ut.

Bærekraftig brillemote

Miljøbevissthet har blitt en viktig faktor i moteverden og flere merker tilbyr nå briller laget av bærekraftige materialer. Emporio Armani er blant merkene som har startet sin reise innen nettopp dette, og deres nye kolleksjon inkluderer innfatninger av biologisk acetat og nylonfiber.

Vår eier, EssilorLuxottica, har også forpliktet seg til levere mer bærekraftig i alle ledd, les mer om bærekraftsprogrammet «Eyes on the planet» her.

En annen måte å tenke bærekraftig brillemote på er å velge tidløse design i god kvalitet som du tar godt vare på og som varer lenge.

Se i retrospekt

Retro er alltid i mote, og i år er det spesielt 70-tallet som gjelder. For å få dette unike uttrykket kan du prøve deg frem med den populære pilotbrillen, briller helt uten ramme, fargede glass og store runde former med kraftig innfatning i ekte Jackie O-stil.

Teknologisk luksus – når komfort og eleganse fusjonerer

Hva får du når dagens teknologi møter brillemote? Med en 3D-printet brille skreddersydd for akkurat deg og ditt ansikt får du overlegen komfort, personlig tilpasset design og 60% reduksjon i CO2-utslipp da de produseres på etterspørsel. Kom innom Interoptik på Bekkestua for å oppleve magiske Mimic og for en uforpliktende ansiktsscann!

Sjekk også ut merker som Ørgreen, Fleye og Silhouette dersom du ønsker innovative og luksuriøse briller.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn

VÅRE BRILLESTYLISTER HJELPER DEG!

I alle våre butikker tilbyr vi deg eksperthjelp av en Brillestylist til å finne brillen eller solbrillen som passer best til deg.

Brillestylist