Kortere dager, snøkledde omgivelser, varme gensere og rykende innhold i koppen. Vinteren har meldt sin ankomst og julebordsesong og julefeiring er like rundt hjørnet for mange av oss. Uansett hvilke planer du har denne vinteren, oppleves den like mørk og fargeløs for alle. Med vinterens nye brillekolleksjoner kan du enkelt bringe farger og oppfriskende design inn i en ellers blek hverdag. Kanskje du trenger tips til julegaver også? Her ser du et lite utvalg av alt det spennende vi har å by på denne sesongen - og husk at solbriller er like viktig sommer som vinter!

Oversized briller – fremdeles en vinner

Selveste Jackie O ville nok strålt om kapp med solen av stolthet og begeistring over de store solbrillene som har preget catwalkene på de største motevisningene i år. Perfekt for enten å skjule seg bak når du måtte ønske det, og like perfekt når du føler for å gå nedover gaten som en ekte filmstjerne. Det er én ting som er sikkert: Denne solbrillestilen vil få deg til å føle deg utrolig glamorøs – og det med store bokstaver!

Briller i klare og vakre farger

Nå er tiden inne for deg som foretrekker klare farger uten for mye miks. Farger er viktig nå når dagene er kortere og vinterens bleke og kalde farger omgir oss. Å velge fargerike briller gjør deg derfor ekstra glad denne sesongen! Fargene strekker seg fra sterke og klare farger til mer duse og matte. Kombinert med en rekke ulike brilledesign, gjetter vi på at fargene vil gi deg sommerfugler i magen mens du ser frem mot lysere tider igjen.

Fargerike brilleglass

Det er ikke bare innfatningene som ypper med lekre farger denne sesongen – det samme gjelder selve brilleglassene. De mest spennende fargene på glass har en gyllen glød som lar deg se omgivelsene dine iført gyldne toner – perfekt for en vinter fylt med hygge!

Eksentriske briller

Har du en forkjærlighet for eksentriske mønstre og organiske former? Da er dette helt klart sesongen for deg! Mens vårens og sommerens solbrilletrender førte til mange geometriske alternativer, tar dette nye og spennende repertoaret av solbriller og briller absolutt kaken. Kanskje du vil smake en bit? Her finnes det garantert noe for en hver smak!

Solbrille-Square-Care

Enkle, kantete, firkantede solbriller og briller er et godt valg - også når det gjelder solbrilletrendene denne vinteren. Den skarpe 90-graders vinkelen har tiltrukket og inspirert mange designere til å videreutvikle designet. Dette er en trend som absolutt er verdt å teste ut, og er du modig nok kan verken farge eller størrelse stoppe deg!

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn

VISSTE DU AT DU KAN FÅ SOLBRILLER MED DIN STYRKE?

Solbriller med styrke gjør at du kan se klart og behagelig når solen skinner.

Mann med solbriller i bil