Fargelinser er kontaktlinser som enten forandrer øyenfargen din, eller forsterker den du allerede har. Det finnes fargelinser med og uten styrke. Velger du med styrke finnes de både som endags- og månedslinser. De fleste kontaktlinser med farge er månedslinser og skal byttes regelmessig for å opprettholde god komfort og sikker bruk.

Hva slags typer fargelinser finnes?

Om du vurderer fargede linser finnes det et stort spekter å velge mellom. Alt fra de helt naturlige fargene blå, brun, grønn og ulike sjatteringer av disse, til heldekkende fargelinser med mer ekstreme farger og linser med spennende motiver.

Fargelinser som forsterker din naturlige farge

Linsene som forsterker din egen øyenfarge kalles tinted-linser. Denne typen er i utgangspunktet laget for å forsterke fargen til de med lysere øyenfarger, men her det finnes ingen regler – det er fullt mulig å eksperimentere med forskjellige fargetoner og nyanser også for deg med mørkere øyne.

Endre farge på øynene med heldekkende fargelinse

Om du er ute etter en større forandring, bør du gå for Opaque-linser. Disse dekker hele irisen, og fungerer også for de som i utgangspunktet har en mørk øyenfarge og vil ha en lysere – eller omvendt.

Det finnes til og med linser som skifter farge mens du har dem på. Mulighetene er mange for deg som vil ha det gøy! Kontakt din nærmeste Interoptik-butikk for å høre om de fører slike produkter

Skal du ha fargede linser til Halloween eller andre profesjonelle kostymer, har vi et stort utvalg. Hos oss får du god og trygg veiledning.

Jonas setter inn linsen

Tid for undersøkelse?

Bestill synsundersøkelse, nytilpasning eller kontaktlinsekontroll

Bestill en time

Finn din nærmeste Interoptik-butikk