Hvilke briller passer best for rektangulære ansikter? Med din ansiktsform vil du kunne velge mellom mange forskjellige brillestiler. Har du et avlangt ansikt, kan du velge det trygge og klassiske som ovale rammer med tynne metallrammer eller uanstrengt kule aviators. Du kan også velge mer vågalt og interessant som overdimensjonerte runde former. Her er det ingen grenser for hva du kan velge mellom!

Ta en titt på denne guiden for å finne de perfekte brillene til en rektangulær ansiktsform!

Et rektangulært ansikt gir deg spennende muligheter!

Noe av det beste med en rektangulær ansiktsfasong er fasongens allsidighet. I hovedsak er denne ansiktsformen et sted mellom en kvadratisk og oval form. Du har lengden på en oval ansiktsform, men benstrukturen til en kvadratisk ansiktsform. Dette betyr at du sannsynligvis har en definert kjevelinje, men ansiktet ditt vil være merkbart lengre enn det er bredt. Du har kanskje ikke de høye, definerte kinnbeina som er typiske for kvadratiske ansikter, men lengden på ansiktet veier elegant opp for det.

Når det kommer til briller, har du flere ulike alternativer å velge mellom. Vil du ha et lite tips? Det er særlig to ting du bør ta hensyn til:

  1. Innfatninger med for mye detaljer i bunnen kan fremheve kjeven din og få deg til å se kantete ut.
  2. Unngå briller som er for smale da de vil forlenge ansiktet ditt. 

Briller for kvinner med rektangulært ansikt

Kvinner har mange spennende valg når det gjelder briller for rektangulære ansiktsfasonger! Den eneste du bør unngå er briller med cat-eye da disse vil få ansiktet ditt til å virke for langt. Bortsett fra det kan du eksperimentere med forskjellige stiler. En type innfatning som vil se spesielt bra ut på et rektangulært ansikt er briller med runde glass. Gå for store, overdimensjonerte briller med tynne stenger for en retro-look. Du kan også leke deg med firkantede former. Bare sørg for at innfatningen ikke er bredere enn ansiktet ditt og at den ikke er for smal. Stangfestet bør sitte lavt eller midt på. Hvis du vil nøytralisere en sterk kjevelinje, kan du velge et par firkantede eller rektangulære briller med halv innfatning ned mot kinnet. Det åpne området hvor glasset nærmer seg kinnbenet, bidrar til å myke opp en sterk kjeve.

Briller for menn med rektangulært ansikt

Noen av de beste brillene for menn med rektangulære ansikter har myke kurver. Dette er en god måte å redusere en kantete look fra kjeven til briller. Briller med Aviator-stil ser alltid bra ut. Velg gjerne en litt utradisjonell innfatning om du ønsker en moderne vri. Du vil også se bra ut i geometriske briller. Dette er en subtil, men trendy stil som er ideell hvis du vil fremstå som sofistikert og voksen. Velg et par med tynn innfatning i en farge av metall som passer deg. Hvis du har en varm hudtone, er gull, kobber og bronse bra. Har du kaldere hud? Gå for sølv, grå eller sort innfatning. Andre pene briller for menn med rektangulære ansikter, inkluderer dristige, overdimensjonerte innfatninger. Du kan kanskje komme unna med en firkantet brille, men det avhenger av hvor sterk kjeven din er. Hvis brillene får deg til å se for kantet ut, er det smart å gå for en rund innfatning i stedet.

Kjøp briller til rektangulær ansiktsform hos Interoptik

Er du klar til å starte letingen etter dine perfekte briller? Hos Interoptik finner du en rekke alternativer for briller til både hverdag og spesielle anledninger. Vi har briller som passer til alle ansiktformer, med innfatninger i forskjellige farger, utførelser og stiler. Interoptik tilbyr briller fra kjente brillemerker som er etterspurt over hele verden.

Velg et par kule briller som vil få deg til å se helt fantastisk ut - samtidig som du ser godt!

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

VÅRE BRILLESTYLISTER HJELPER DEG!

I alle våre butikker tilbyr vi deg eksperthjelp av en Brillestylist til å finne brillen eller solbrillen som passer best til deg.

Brillestylist

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn