Visste du at ved å velge riktige briller til en kvadratisk ansiktsform, kan du både fremheve og myke opp kantete linjer? Vi forteller deg hvilke briller som passer best til en kvadratisk ansiktsform, kanskje du blir både overrasket og inspirert?

Har du en kvadratisk ansiktsform?

Våre Brillestylister har spesialkompetanse i å finne de brillene som kler og passer deg best ut fra blant annet personlig stil og ansiktsfasong. Et kvadratisk ansikt er vanligvis omtrent like bredt som det er langt. I motsetning til et rundt ansikt er det preget av spissere vinkler. Du har rette linjer fra panne til kinneben og kjeveparti. Du har sannsynligvis høye kinnben som er tydelig definerte og med en sterk kjevelinje. Beinstrukturen din kan være ganske fremtredende. I tillegg til dine rene linjer kan du også oppdage at du kan finne en mer harmonisk balanse ved å velge briller som mykner trekkene dine.

Har du en kvadratisk ansiktsform kler du en rekke forskjellige brillestiler. Ved å velge de riktige brillene, kan eventuelle spisse vinkler i trekkene dine bli til et mykt og jevnt uttrykk.

  • Velg en innfatning med myke former som fremhever trekkene dine uten å overkjøre dem. Du kan også eksperimentere med mer kantede former.
  • Se etter briller som er litt bredere enn kinnbena dine. Dette vil gi et jevnt og pent uttrykk som en diamantformet ansiktsfasong. Velg gjerne blant ovale eller runde glass.
  • Velg en tynn eller smal innfatning da tykke, klumpete innfatninger kan virke overveldende på en firkantet ansiktsfasong slik at du får et mer markert og hardt utseende.
  • Halvinnfatninger, og briller uten innfatning, ser også spesielt bra ut på en kvadratisk ansiktsfasong. Prøv en halvramme som er farget øverst og åpen nederst der hvor brilleglasset møter kinnet ditt. Det vil bidra til å myke opp kjevelinjen ved å trekke oppmerksomheten oppover. Dette er en flott måte å bringe harmoni og balanse til en sterk, kvadratisk ansiktsfasong.
  • Stangfestet bør sitte høyt på innfatningen.
  • Velg et briller med detaljer på stengene da dette også vil trekke oppmerksomheten opp fra kjeven og mot øynene. Et vakkert alternativ!

Du kan også leke deg med ulike effekter når du velger briller for en kvadratisk ansiktsfasong. En av de beste måtene å flattere kantete trekk på, er gjennom bruk av farger. I stedet for å gå for vanlig sort innfatning, kan du eksperimentere med forskjellige toner som tilfører en fargeklatt i ansiktet ditt. Tenk først over om huden din har varme eller kjølige undertoner. Varmere hud kler ofte skilpaddemønster, gull, rød eller mørk rosa farge. En kjølig hudtone passer til blå, sølv, lilla og mørkegrønn farge. En annen måte å eksperimentere på er ved å velge geometriske briller. Disse innfatningene er veldig moderne populære! Se etter et par geometriske innfatninger som er runde med myke kanter fremfor harde hjørner. Tynne, metalliske stenger vil være spesielt kledelig.

Utforsk de spennende mulighetene – gjerne også med forskjellige farger av metall!

Hvor finner du de beste brillene for en kvadratisk ansiktsform?

Akkurat her, selvfølgelig. Hos Interoptik er utvalget av både herrebriller og damebriller omfattende, og hvert par er nøye utvalgt. Du finner en rekke valgmuligheter fra alle de store brillemerkene, så vel som mindre kjente merker.

Finn de perfekte brillene for kvadratisk ansiktsform hos Interoptik!

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

VÅRE BRILLESTYLISTER HJELPER DEG!

I alle våre butikker tilbyr vi deg eksperthjelp av en Brillestylist til å finne brillen eller solbrillen som passer best til deg.

Brillestylist

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn