Nå kan du levere inn din gamle brille, og vi gir deg 1000 kroner i rabatt på en ny!

Om du tenker at det er på tide med en ny brille, kan du akkurat nå levere inn din gamle og få 1000 kroner i rabatt på ny. Noen ville kanskje kalle det brillepant? Vi kaller det å gi andre muligheten til et nytt syn! Så 1000,- takk for din gamle brille. Brillen din gir vi videre til Vision for All og du kan leser mer om hvordan de jobber her.

Dersom brillen din ikke er i stand til å gjenbrukes så leverer vi den videre til gjennvinning hos ARBA. Les hvordan vi gjenvinner briller her.

Tilbudet gjelder fra 20. – 25. november 2023 og ved kjøp av komplett brille til minimumsverdi kr 3000. Du får maksimalt kr 1000 i avslag på én ny brille, men du kan levere så mange briller du vil. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Eldre dame med briller

Brillemote akkurat nå

Visste du at den ovale brillefasongen ble laget på begynnelsen av 1800-tallet? Den er nå like moderne som runde briller og er lett å kombinere med alle typer antrekk.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Bestill en synsundersøkelse i dag