Er du også plaget med at øynene renner når du er ute på ski, for så å bli tørre og såre når du kommer inn og skal kose deg med en god bok foran peisen? Dette kan ofte være det første tegnet på at du har tørre øyne.

Har du tørre øyne?

Ofte er det endringer i temperatur som gjør at øynene renner, som når du går utenfor en frisk og fin vinterdag. Du kjenner deg kanskje igjen? 

Visste du at et rennende øye kan være tørt? Mange har tørre øyne uten å vite det, da symptomene ofte ikke oppleves som at øyet er tørt. De mest vanlige symptomene er nemlig svie og rennende øyne. 

Hele 67% av de som har tørre øyne har faktisk rennende øyne.

Tørre og såre øyne kan gjøre teksten i boken uklar

Ja, for om du føler at synet forverrer seg trenger ikke dette nødvendigvis å bety at du trenger nye briller. Det kan faktisk hende at du har tørre øyne og heller trenger noen gode øyedråper eller et Tørre øyne behandlingsprogram.

Dersom du opplever disse symptomene råder vi deg til å bestille en tørre øyne konsultasjon hos din nærmeste Interoptiker. Med rett behandling vil neste skitur og all hyggen etterpå blir en fryd.

Under en Tørre øyne konsultasjon vil optikeren ta målinger som avdekker årsaken til besværet og gi deg rette typen øyedråper eller annen behandling. 

Vi i Interoptik ønsker deg en strålende vinterferie.

P.S: Husk at solbriller både beskytter mot sol og vind!

Dame med rennende øyne

Tørre øyne konsultasjon

veil. pris kr. 940,-

Bestill time

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

E-eye lysbehandling av tørre øyne

E-Eye lysbehandling av tørre øyne