Vi følger godkjente bransjestandarder for smittevern og har innført en rekke forsterkede hygienetiltak i butikk som ivaretar smittevernet. Slik er det trygt å gjennomføre synsundersøkelse samt å prøve briller og solbriller.

Synsundersøkelse for barn

Interoptik har en egen spesialtilpasset synsundersøkelse for barn. Vår grundigste synsundersøkelse for barn inneholder utmåling av brillestyrke, undersøkelse av samsyn, en optomap-scan av barnets netthinne i tillegg til hornhinne og øyelinse. Til slutt følger evaluering og oppsummering av eventuelle funn og en anbefaling til veien videre. Hele undersøkelsen tar ca en time og er helt smertefri.

Les mer: Hvilken synsundersøkelse skal jeg velge til barnet mitt?

Visste du at et godt syn legger grunnlaget for prestasjoner på skolen?

Sliter barnet ditt med dårlig syn kan det dessverre føre til innlæringsvansker i skolesituasjonen, og barnet kan trekke seg unna lek som krever et godt syn.

Les mer: Dårlig syn kan føre til innlæringsvansker hos barn

Synsundersøkelse for voksne

Optikeren din sørger for at du får innkalling til synsundersøkelse med jevne mellomrom slik at du hele tiden kan være trygg på at synet, og øyehelsen, er i de beste hender.

Les mer: Hvor ofte bør jeg ta en synsundersøkelse?

Interoptik kan tilby deg den mest avanserte øyeundersøkelsen som finnes: Utvidet synsundersøkelse med optomap-scan. Takket være et digitalt bilde av netthinnen kan vi tidligere avdekke øyesykdommer, og faktisk også sykdommer som ikke bare gjelder øynene.

Utvidet synsundersøkelse med optomap innholder måling av øyetrykk, undersøkelse av samsyn, hornhinne og øyelinse samt en grundig evaluering av synsfeltet.

Les mer: Utvidet synsundersøkelse med optomap

Teknologien innen øyehelse endrer seg og nye behandlingsformer ser dagens lys. Hos Interoptik kommer dette deg til gode.

Velkommen til synsundersøkelsen hos Interoptik – vi ønsker deg et riktig godt syn, uansett alder!

Gutt med optikerkostyme

Spesialtilpasset synsundersøkelse for barn

veil. pris 990,-

Bestill time her
OCT undersøkelse

HVA ER OCT DYBDEBILDE AV NETTHINNEN?

Ta et dypdykk i netthinnen.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk