Å bli trøtt og sliten i øynene etter lang tid foran digitale skjermer, er vanlig blant linsebrukere. Om du opplever at dine linser blir tørre, kan det være lurt å prøve en ny linse! Bruker du linser med enstyrke i dag, kan du prøve Biofinity Energys.

Digitale enheter har blitt en naturlig, stor del av hverdagen for de aller fleste. Når vi jobber på digitale skjermer, bytter vi fokusavstand ofte – f.eks. fra å se på PC-skjermen til mobilskjermen. Digital tid fører også til at vi blunker sjeldnere siden øyet «glemmer» det. Vi blunker faktisk oftere når vi leser en bok - da blar vi om til neste side og blunker samtidig.  All skjermtiden er en belastning for øynene våre.

Tre egenskaper med Biofinity Energys som gjør synet ditt mer avslappet og øynene mindre tørre

 

  • Denne styrken gjør at synet slapper mer av når du fokuserer på digitale enheter på nært hold. Styrken er fordelt jevnt i kurver og gir deg en høyere plusstyrke i midten av linsen. Dette gjør at du kan bytte mellom aktiviteter, med eller uten skjerm, og kjenne at du blir mindre sliten enn før! Det blir mer behagelig å jobbe på nært hold uten at du merker forskjell på det du skal se på avstand. Det blir mindre anstrengende å bytte mellom aktiviteter med og uten skjerm

  • Når du sitter mye foran skjerm, blunker du sjeldnere - og dette gir trette, tørre og røde øyne. Månedslinsens materiale trekker til seg og binder vann, og det gjør at øynene føles mindre tørre.

  • Det bidrar til at de holdes klarere, hvitere og friskere.

Opplever du at du blir trøtt i øynene etter 2 timer foran skjermen? Da kan månedslinsen Biofinity Energys være noe for deg. Ta kontakt med din Interoptik-butikk for en linsetilpasning.

Ung dame med raske briller

Tegn Linsevtalen få verdikupong

Verdi kr. 1500,-

Dame med kontaktlinser

Linseavtalen

Kontaktlinser hjem til deg regelmessig.

Finn din nærmeste Interoptik-butikk