Visste du at solbriller fra Ray-Ban først ble kjent under andre verdenskrig, da militærhelter hadde på seg solbriller fra merket? Dette er nemlig et merke som har eksistert i flere tiår og som er like trendy i dag som for 80 år siden. Årsaken til det er at Ray-Ban alltid evner å ligge i forkant.

Solbrillene fra Ray-Ban er tidløse klassikere som har all beskyttelsen du trenger for øynene dine. Når du først har blitt vant til å bære et par Ray-Bans på nesen, vil du aldri ønske deg noe annet!

Slik fikk Ray-Ban sin plass i rampelyset

Merket ble først kjent takket være sine Aviators. Denne klassiske, maskuline formen har alltid vært en bærebjelke i hver Ray-Ban-kolleksjon. I dag kan du finne moderne og oppdaterte varianter av den klassiske Aviator. I tillegg til den tradisjonelle retrostilen, kan du bringe Aviator inn i det 21. århundre ved å gå for en innfatning som er firkantet, i stedet for den klassiske runde formen. Solbrillene er både praktiske og komfortable, og fremfor alt er de utrolig stilige. Du kan også omfavne endringene ved å velge en annen farge på glassene. Aviatorer har tradisjonelt en tynn metallkant, men glassene kan være klassisk svart, kjølig blå, rav eller en rekke forskjellige nyanser - hva som enn passer din personlige smak og stil.

Ray-Bans stilfulle univers

I tillegg til sine alltid like aktuelle klassikere, sørger Ray-Ban for å stadig tilføre nye briller i sin portefølje. Du vil garantert finne din favoritt! I alle våre butikker vil våre Brillestylister hjelpe deg med å finne den solbrillen som passer perfekt til din ansiktsfasong. De tar blant annet utgangspunkt i formen på ansiktet ditt og din personlig stil. Designet på solbrillene fra Ray-Ban er stort og variert – nærmest alt er mulig. Det betyr at du kan velge og vrake blant en rekke ulike stilarter.

Ray-Ban har selvfølgelig langt mer å tilby enn «bare" Aviators. Det populære merket har solbriller som vil se bra ut på alle ansikter, fra store firkanter til krympede og runde innfatninger i ekte John Lennon-stil. Som alltid tilbyr Ray-Ban mange alternativer og varianter å velge blant. Ta en titt på forskjellige design, fra tynt metall til tykke og markerte linjer. Lek deg med ulike glass i alle nyanser fra blekrosa til mørkeblå. Noen synes enkelte farger er mer behagelige og lettere å se med, mens andre foretrekker å velge glass ut fra mote og trender. Det er selvfølgelig også mulig å velge bestemte typer glass. De kan være polarisert for å blokkere sollys, eller det kan være glass med styrke som passer dine synsbehov.

En legendarisk arv

Elegante og stilige Ray-Ban-solbriller jager i utgangspunktet ikke trender. De gir derimot inspirasjon til trender. Er du klar til å skaffe deg dine egne Ray-Ban solbriller? Ta en titt på hva vi har å tilby i Interoptik! Vårt utvalg av Ray-Ban-solbriller inkluderer tradisjonelle, retro-looks og moderne uttrykk trykk av klassiske former. Blant det omfattende utvalget finner du garantert noen solbriller som vil passe deg og din personlige stil. Ved å gå til anskaffelse av et par egne Ray-Ban solbriller blir du faktisk en del av en arv som strekker seg nesten et århundre tilbake!

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Se et spennende utvalg av solbriller fra Ray-Ban!

Nysgjerrig på solbrillene fra Ray-Ban? Se hvilke som er i nettbutikken, eller besøk din nærmeste Interoptik-butikk .

RayBan solbrille dame
Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Bestill en synsundersøkelse i dag