Brillene fra Ray-Ban er kjent for sin eksepsjonelle kvalitet, ikoniske design og komfort. Brillene er så forskjellige i struktur og funksjon at du finner en rekke muligheter for enhver anledning og behov.

Det er ingen hemmelighet at Ray-Ban er et populært merke i kjendiskretser verden over, men enten du kjendis eller ei, kan du være sikker på å få den beste kvaliteten når du velger briller fra verdens ledende brillemerke!

Ray-Bans utrolige utvikling

I mange tiår har Ray-Ban vært en stor trendsetter i brilleindustrien til glede og inspirasjon for mange av de største motehusene. Selskapet begynte med Aviators designet for å beskytte pilotenes øyne fra himmelens intense blå og hvite nyanser. I dag er disse blant verdens mest elskede solbriller. Gjennom mange års erfaring og forskning har selskapet foredlet sine produkter til å inkludere innovative funksjoner som for eksempel antirefleksbelegg for et bedre og mer avslappet syn.

Fra tidløse klassikere til moderne retrostil - Ray-Ban har alt. De runde brillene fra Ray-Ban kombinerer gammelt og nytt design. De inkluderer de solide strukturelle designene fra 50- og 60-tallet inkorporert med den nyeste brilleteknologien for å skape en fusjon som er mer enn bare mote. Å bruke briller fra Ray-Ban vil bidra til å fremheve antrekket ditt ved å tilføre både farge og stil. Du kan også forsterke din personlige stil og egenart. Det finnes ikke noe mer lekkert tilbehør til antrekket enn et par eksepsjonelt utformede Ray-Bans! Ray-Bans retro-modeller er et supert tips om du er på jakt etter en brille som passer like godt til både formelle og uformelle antrekk.

Velg kvalitet med en brille fra Ray-Ban!

Ray-Ban har hele tiden sørget for å overraske verden med sine innfatninger og design som spenner fra subtile modeller til nye og mer markerte innfatninger. Ray-Ban brilleinnfatninger er sterke nok til å tåle daglig slitasje og har et beskyttende lag for å forhindre rust og korrosjon. Det betyr at du kan ha glede av dine favoritt Ray-Bans i lang tid uten behov for utskiftning.

Ray-Bans metallinnfatninger har utmerkede egenskaper, inkludert lette, men robuste stenger. De slanke innfatningene skaper i tillegg mer plass til brilleglassene. Den runde Ray-Ban-innfatningen kjennetegnes ved at den er allsidig og har en unik buet bro og elegant finish. Aviator-karbonfiberen er det siste tilskuddet til familien, med en myk, men solid ramme som tåler riper og fall uten å gå i stykker.

Hvert eneste design Ray-Ban byr på har en utsøkt balanse mellom høyde og bredde for å skape et par briller som passer utmerket samtidig som de ikke er for tunge.

Kjøp briller fra Ray-Ban hos Interoptik

Hos Interoptik tilbyr vi deg det beste utvalget av Ray-Bans ikoniske briller. Vi har moteriktige briller som passer til enhver anledning. Våre Brillestylister vil hjelpe deg å velge det paret som kler og passer deg best, og som tydelig uttrykker din eksepsjonelle smak for kvalitet og stil. Dårlige briller gir dårlige opplevelser og dårlig humør. Derfor sikrer våre eksperter at du får passende briller og justerbare neseputer etter din smak og dine behov.


Skaff deg Ray-Ban-briller fra Interoptik og møt verden med din unike stil! Kompletter selskapskjolen eller dressen din med et par luksuriøse sekskantede Ray-Ban-briller for en stilig look, eller velg rektangulære briller som virkelig vil få deg til å skille deg ut deg ut på kontoret. Utvalget vårt har noe for alle i familien, både foreldre og barn. Sørg for å sjekke våre populære Ray-Bans i din nærmeste Interoptik-butikk!

Finn din nærmeste Interoptik-butikk

Se et spennende utvalg av briller fra Ray-Ban!

Nysgjerrig på brillene fra Ray-Ban? Se et utvalg her, og prøv dem på i din nærmeste Interoptik-butikk.

Ray-Ban briller brand
Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Bestill en synsundersøkelse i dag