Er du lei av å stadig pusse brillene? Da bør du sjekke ut Rodenstocks smarte overflatebehandling. Du kan nemlig få brilleglass som alltid ser nypusset ut!

Dagens brilleglass skreddersys de fleste behov og livsstiler. Det finnes kort sagt et premiumbelegg for det meste: Ekstra holdbarhet, antirefleks, UV-beskyttelse eller ultimat ripebestandighet. Ett av de mest praktiske på markedet, er imidlertid et innovativt anti-smuss-belegg, som gir krystallklart syn hele dagen.

X-tra Clean brilleglass

  • Gir langvarig krystallklart syn – du slipper å pusse brillene hver dag!
  • Raskere og enklere rengjøring uten sjenerende streker og merker.
  • Unike smuss-, støv- og vannavvisende egenskaper.
  • Kan fås i kombinasjon med reduksjon av uønsket, kunstig blått lys.

Brilleglass du slipper å pusse daglig

Rodenstock, Tysklands ledende produsent av briller og brilleglass, står bak den mest praktiske brille-nyvinningen på lenge: Overflatebehandlingen X-tra Clean. For hvem har vel ikke ønsket seg rene brilleglass «automatisk»? Med X-tra Clean skal det være mulig. Hemmeligheten ligger i overflatebehandlingen, som gjør brilleglassets for- og bakside ekstremt glatt, antistatisk, vannavvisende og fettavvisende. Det unike belegget gjør det dermed vanskeligere for smuss eller fingermerker å feste seg – og dersom glassene blir skitne, går pussejobben både raskere og enklere.

Brilleglass med innovativt belegg

At X-tra Clean er et etterlengtet tilbud, bekrefter Karl Fredrik Giæver Hildrum, kategorisjef for glass hos Interoptik.

– I optikerverdenen ble dette omtalt som en av de største innovasjonene innen brilleglass i 2019. Behandlingen gjør at brillene alltid ser nypussede ut, fordi de ikke trekker til seg støv, det blir ingen fingermerker og vann eller smuss preller av. Resultatet er bedre synsskarphet og en enklere hverdag for deg som brillebruker.

– I optikerverdenen omtales dette som en av de største innovasjonene innen brilleglass.

Brilleglass som blir pusset
Med X-tra Clean overflatebehandling på dine brilleglass slipper du å pusse brillene hver dag. Belegget kan imidlertid ikke legges på dine eksisterende glass, så det kan være fint å vurdere et bytte i forbindelse med din neste synskontroll.

Kan du ha "pussefrie" brilleglass?

Rodenstocks overflatebehandling, X-tra Clean, er velegnet for de fleste normale styrker; både enstyrke, progressive og livsstilsglass. Belegget kan imidlertid ikke legges på dine eksisterende glass, så det kan være fint å vurdere et bytte i forbindelse med din neste synskontroll. Da kan du også vurdere om du har behov for flere av våre overflatebehandlinger, slik som ekstra UV-beskyttelse eller reduksjon av kunstig lys fra datamaskiner og smarttelefoner, for et avslappet syn. Spør din (Inter)optiker om råd!

Nye brilleglass - fornøyde brukere

100 brillebrukere fikk muligheten til å teste ut X-tra Clean i en uavhengig, tysk studie.(1) Tilbakemeldingene var gode:

  • 93 % av brillebrukerne bekreftet at fingermerker på glass med X-tra Clean kunne fjernes uten å etterlate striper.
  • 93 % av brillebrukerne bekreftet at glass med X-tra Clean var enklere å rengjøre enn deres nåværende brilleglass på grunn av glassenes glatthet.

Kilde: 1. Personlige intervjuer med 100 brillebrukere i Tyskland – gjennomført av et uavhengig institutt på vegne av Rodenstock GmbH, august 2018.

Nærbilde av et øye med verdenskart manipulert inn

Synet er ditt vindu mot verden, og det du ser vekker ofte følelser.

Små og store øyeblikk fester seg på netthinnen og skaper minner for livet. Med enkle grep kan du beskytte og ta vare på øynene dine, og det starter med en synsundersøkelse.

Bestill en synsundersøkelse i dag

Finn din nærmeste Interoptik-butikk