Å finne den perfekte brillen handler om å finne den brillen som passer akkurat deg – din ansiktsform, dine farger og din personlige stil. I mylderet av alternativer kan denne jobben være vanskelig. I alle våre butikker tilbyr vi deg eksperthjelp av en Brillestylist til å finne brillen eller solbrillen som passer best til deg.

Brillegarderobe

Alle burde ha et lite utvalg av briller i sin brillegarderobe. Dette gir deg muligheten til å variere uttrykk og tilpasse valg av briller til ulike situasjoner. Det å ha en brillegarderobe bør være like naturlig som å ha flere par sko å velge mellom.

Har du en klassisk klesstil, er det riktig å velge en klassisk brille som passer til din garderobe. Men hva med de anledningene da du har en helt annen stil på klærne; sporty, jeanskledd, eller på fest? Vi anbefaler da at man uttrykker og understreker stilen med en annen brille, slik man gjør med smykker eller annet tilbehør.

Når du skal bygge opp en brillegarderobe, er det viktig at du finner brillene som passer ditt ansikt og dine farger.

Du finner brillestylister i alle våre Interoptik-butikker. Ønsker du hjelp av din personlige brillestylist? Finn din nærmeste butikk her: