Er det på tide med nye briller? Nå gir vi deg et fantastisk tilbud i forbindelse med vårt 40-årsjubileum: 40% rabatt på alle brilleglass samt solbrilleglass med styrke!* Spar inntil kr 4 900 på progressive brilleglass og kr 2 300 på enstyrkeglass.

Tilbudet gjelder i butikk ved kjøp av komplett brille kun i perioden 26. februar til 6. april. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

*Gjelder ikke på solbrillekonseptene med styrke fra Maui Jim, Ray-Ban og Oakley.

Riktige brilleglass og riktig brille

Våre dyktige optikere sørger for at du får de riktige brilleglassene, skreddersydd etter dine synsbehov og livsstil. Vi er stolte av å tilby faglig ekspertise kombinert med noen av markedets beste produkter.

Våre optikere sørger for at du får riktige brilleglass med styrken og egenskapene som skal til for at du ser godt og får et behagelig syn.

Gå våren i møte med nye solbriller med styrke

Jubileumsrabatt på glass gir deg også en gylden mulighet til å gjøre deg klar for vårsolen. Solbriller med din styrke gjør at du kan se klart og behagelig når solen skinner samtidig som de beskytter mot farlige UV-stråler. Visste du at du også kan få solbriller med progressive glass?

Visste du at du kan få solbriller med din styrke?

Solbriller med styrke gjør at du kan se klart og behagelig når solen skinner.

Jurn solbriller med styrke

VÅRE BRILLESTYLISTER HJELPER DEG!

I alle våre butikker tilbyr vi deg eksperthjelp av en Brillestylist til å finne brillen eller solbrillen som passer best til deg.

Brillestylist

Bestill en utvidet synsundersøkelse med optomap

veil. kr 1190,-

Optiker med otpomapbilde

Finn din nærmeste Interoptik-butikk