Er det på tide med nye briller? Nå gir vi deg et fantastisk tilbud: 50 % på ALLE brilleglass samt solbrilleglass med styrke! Spar inntil kr 5070 på progressive brilleglass og kr 2420 på enstyrkeglass. Tilbudet gjelder i butikk ved kjøp av komplett brille kun i perioden 1.–27. mars 2021. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Riktige brilleglass og riktig brille

Opplever du å bli sliten eller sår i øynene? Får du hodepine eller spenninger rundt øynene? Dette skyldes ofte at du jobber mye foran en skjerm eller at du ofte ser på telefonen, som belaster øyemuskulaturen. Heldigvis finnes det brilleglass som gjør hverdagen lettere for øynene dine – såkalte livstilsglass.

Progressive brilleglass tilpasses individuelt til deg og ditt syn, og den brillen du velger. Trenger du en oppdatert solbrille med styrke? Det er viktig å ha nå som vårsolen er her.

Våre optikere sørger for at du får rett brilleglass med styrken og egenskapene som gjør at du ser godt og får et behagelig syn.

Vet du hvilken brille som passer din ansiktsform?

Våre Brillestylister finner brillen som kler og passer deg best.

Finn din ansiktsform

Velkommen til en trygg synsundersøkelse og handel

Vi tar smittevern på alvor og følger den godkjente bransjestandarden. I tillegg har vi en rekke forsterkede hygienetiltak i butikken vår som ivaretar smittevernet, og vi bruker UV-C belysning for å desinfisere briller og solbriller slik at det er trygt å prøve dem. Er du i risikogruppen og trenger særskilte smittevernstiltak? Kontakt oss slik at vi får iverksatt nødvendige smittevernstiltak så du trygt kan gjennomføre en synsundersøkelse.

Bestill en utvidet synsundersøkelse med optomap

veil. kr 1090,-

Optiker med otpomapbilde

Finn din nærmeste Interoptik-butikk