Endelig kan vi avsløre våre eksklusive solbrillemodeller fra Maui Jim!

Det går mot lysere tider og med det følger også spennende nyheter på solbrillefronten. Vi har gledet oss veldig til å dele det spennende samarbeidet med Maui Jim! Er du på jakt etter solbriller som både ser bra ut og lar deg se virkelig bra? Da er det ingen grunn til å fortsette letingen. Disse solbrillene fra legendariske Maui Jim byr på alt du kan ønske deg, og faktisk litt til.

Nå får du et eksklusivt Maui Jim x Interoptik cover i tillegg til et lekkert Maui Jim handlenett når du kjøper en av disse fantastiske solbrillemodellene!*

*gjelder så lenge beholdningen varer

Maui jim solbrille herre

Maui Jim Red Sands

Denne solbrillen har en raffinert rektangulær ramme, og er nå tilgjengelig i en allsidig fargekombinasjon som en av modellene fra Interoptik Eksklusiv. Den gjenkjennelige silhuetten passer like godt til både kvinner og menn med middels til større ansiktsstørrelse. Nesebroen på brillen har justerbare neseputer som gir tilpasset støtte og stabilitet under enhver aktivitet. RED SANDS' MauiPure® linseteknologi gir skarp optikk med høy ytelse og overlegen lettvekt komfort for alle. Denne solbrillemodellen kommer med HCL Bronze glass. HCL står for High Contrast Lens, og når den kombineres med Bronse-fargetonen får du et fantastisk kontrastforbedrende objektiv. Når du tar på deg disse solbrillene vil omgivelsene dine oppleves som varmere og lysere i fargen. Passer godt i norske lysforhold, året rundt. En helt fantastisk solbrille, og kanskje solbrillen for nettopp deg?

Maui Jim solbrille dame

Maui Jim Koki Beach

Solbrillen Maui Jim Koki Beach har en moteriktig ramme med avrundet silhuett. Denne solbrillemodellen er nå tilgjengelig som en Interoptik Eksklusiv i en allsidig fargekombinasjon. Solbrillen er designet med MauiPure® linseteknologi. Koki Beach er en lett solbrille som tilbyr god komfort for lengre perioder. Solbrillens ripe- og støtmotstand, kombinert med høyest ytende optikk, gjør Koki Beach til en sann match for alle livsstiler. Sollbrillen har HCL Bronze glass. HCL står for High Contrast Lens, og når den kombineres med Bronse-fargetonen, får du et fantastisk kontrastforbedrende objektiv. Når du tar på deg Maui Jim Koki Beach, vil du oppleve omgivelsene dine som varmere og lysere i fargen. Passer godt i norske lysforhold, året rundt.

Visste du at du kan få solbriller med din styrke?

Solbriller med styrke gjør at du kan se klart og behagelig når solen skinner.

Jurn solbriller med styrke