Er du på jakt etter en stilsikker solbrille med høy fargekvalitet og overlegen UV-beskyttelse? Da bør du si «Aloha!» til Maui Jim.

Da F. Hester flyttet til Hawaii, innså han at det ikke fantes solbriller med tilstrekkelig beskyttelse mot den kraftige solen på Hawaii. Derfor utviklet han en solbrillekolleksjon med overlegen beskyttelse for øynene. Dette ble starten på brillemerket vi i dag kjenner som Maui Jim. Hos Maui Jim lever alle etter Aloha spirit: å akseptere og verdsette sjelen hos menneskene vi møter. I dag er Maui Jim en av verdens ledende leverandører av polariserte solbriller både med og uten styrke.

Se alle solbriller fra Maui Jim

Patentert teknologi gir ekstrem beskyttelse

Den egenutviklede, patenterte teknologien til Maui Jim sikrer at øynene dine får optimal UV-beskyttelse hele dagen. Teknologien i glassene, PolarizedPlus2 ®, består av hele ni beskyttelseslag som til sammen fjerner 99,9 % av alt gjenskinn og 100 % av solens skadelige UV-stråler. Da kan du trygt oppholde deg utendørs på solfylte dager – uten å bekymre deg for hvilken effekt det kan ha på øynene dine! PolarizedPlus2 ® er tilgjengelig på alle solbrilleglass fra merket.

Se våre eksklusive solbrillemodeller fra Maui Jim

Maui Jim

Kvalitetssolbriller med styrke

Maui Jim jobber hardt for å kunne tilby den samme fantastiske synsopplevelsen til de som trenger solbriller med styrke. De har derfor investert i to «state-of-the-art»-laboratorier hvor det produseres enstyrke og progressive glass. Slik er du sikret at solbrillene alltid er spesielt tilpasset dine unike synsbehov. Hos din lokale Interoptik-butikk får du eksperthjelp til å velge din solbrille med styrke fra Maui Jim.

Se verden litt klarere

Hawaii er kjent for sine fargerike, vakre landskap. Dette er selvfølgelig bakt inn i merkets brilleteknologi. Den høye optiske kvaliteten i glassene forbedrer fargene og klarheten på tingene du ser rundt deg – Maui Jim ønsker nemlig at du skal få fullt utbytte av alle de 16.777.216 fargenyansene vi omgir oss med.

Det er altså ikke uten grunn at det anerkjente magasinet Forbes i 1999 listet opp Maui Jim-solbrillene som én av hundre produkter som er verdt hver eneste krone!

Se alle solbriller fra Maui Jim